ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Η αυτοκριτική του «Λύμπε»

Η αυτοκριτική του «Λύμπε»
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στάθηκε στην πολύ κακή νοοτροπία των παικτών της ΑΕΚ και τόνισε πως όλοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους. «Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά πράγματα να πούμε, να συζητήσουμε. Δεν γίνεται στα πρώτα 20 λεπτά να χάνεις 1-0 και μετά να δέχεσαι και δεύτερο γκολ. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη νοοτροπία. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ο κόσμος είναι δικαιολογημένα στεναχωρημένος και απογοητευμένος. Με εμφανίσεις σαν αυτές δεν πρόκειται να έρθει ποτέ ξανά στο γήπεδο και θα έχει και δίκιο», τόνισε ο Λυμπερόπουλος που στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τραυματισμούς:

«Για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, πρέπει όλοι να είμαστε υγιείς. Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια όταν κάποιος τραυματίζεται και αντικαθίσταται, να είναι το ίδιο. Το γόνατο μου ήταν καλά, είχα κάνει 3-4 προπονήσεις με την ομάδα. Δεν έπρεπε όμως να πάρουμε κανένα ρίσκο, γιατί κάποιος άλλος παίκτης μπορεί να ήταν πιο έτοιμος από μένα και να είχε περισσότερες ανάσες».

Οσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος φορ δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή είναι όλα υπέρ του Ολυμπιακού. Το Σάββατο είναι όμως ένα ντέρμπι. Είναι εντελώς διαφορετικό ματς. Μας προβληματίζει τα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Δεν μπορούμε να μιλάμε για come back αυτή τη στιγμή. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να βάλουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Δεν είμαι απαισιόδοξος. Όλοι μαζί πρέπει να καταλάβουμε που βρισκόμαστε και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα», είπε αρχικά για να κάνει εκτενή αναφορά στο θέμα των τραυματισμών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...