ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Της... έκλεισε το σπίτι

Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανιώνιος, που επικράτησε της Λάρισας 1-0 στο αποχαιρετιστήριο ματς του γηπέδου «Αλκαζάρ». Ο Σάμαρης ήταν ο σκόρερ των Κυανέρυθρων, σε ένα ματς που οι Βυσσινί είχαν την υπεροχή.

Της χάλασε το πάρτι... (video)
Man of the match: Σάμαρης. Ο νεαρός άσος του Πανιωνίου συνέχισε το σερί με τις θετικές εμφανίσεις και στο «Αλκαζάρ». Πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης χαρίζοντας στους Νεοσμυρνιώτες πολύτιμη νίκη ενώ είχε συνολικά εξαιρετική παρουσία στο γήπεδο.

Αδύναμος κρίκος: Αν και δημιούρησε φάσεις, η Λάρισα δεν κατάφερε να σκοράρει. Σε μία περίπτωση τη σταμάτησε ο βοηθός, όμως σε αρκετές άλλες οι παίκτες της δεν είχαν τα τελειώματα που έπρεπε με αποτέλεσμα οι Βυσσινί να γνωρίσουν ήττα στο «αντίο» του «Αλκαζάρ». Παρά την υπεροχή, η νίκη δεν ήρθε καθώς έλειψε η αποτελεσματικότητα.

Στο ύψος του: Παρότι η ΑΕΛ είχε ευκαιρίες για να πάρει το ματς, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Πανιωνίου τα πήγε εξαιρετικά. Λάτκα και Σιόβα βρέθηκαν σε καλή μέρα και είχαν άψογη συνεργασία, τόσο μέσα στην περιοχή και στον αέρα, όσο και εκτός αυτής με έγκαιρες επεμβάσεις.

Η γκάφα:
Την έκανε στο 85' ο Χίκα όμως ευτυχώς για τον ίδιο, δεν την πλήρωσε η ομάδα του με τον νόμο του ποδοσφαίρου. Αν και η Λάρισα πίεζε, ο Αλβανός άσος, βρέθηκε ολομόναχος απέναντι στον Αμπάρη σε αντεπίθεση, όμως καθυστέρησε χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το ματς.

Το στραγάλι:
Λανθασμένα κόπηκε η Λάρισα στο 45' με τον βοηθό, Μποζατζίδη να υποδεικνύει λανθασμένα οφσάιντ του Βενετίδη, ο οποίος από πλάγια σέρβιρε σε κενό τέρμα σε συμπαίκτη του. Στο 94' καθαρό τράβηγμα του Νταμπίζα μέσα στην περιοχή, ο Μάνταλος δεν καταλόγισε το πέναλτι υπέρ του Ελληνα αμυντικού.

Οι συνθέσεις
Λάρισα (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταλ (73' Βελάσκο), Σίμιτς (59' Μακίνουα), Κουζέν, Μετίν, Ρομέου, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Ιγλέσιας (66' Μπλάζεκ).
Πανιώνιος (Ακης Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης, Κοντοές, Σιόβας, Λάτκα, Ομο, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης (83' Χίκα), Σάμαρης, Σαλαλί (65' Οκπάκο), Ριέρα (91' Γιόνσον).
Διαιτητής: Μάνταλος
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Κωστάρας

Αντίο με ήττα είπε στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...