ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αρχηγός ο Σισέ με εντολή Πατέρα

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού στον Τζιμπρίλ Σισέ έδωσε ο Νικόλας Πατέρας! Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έκανε γνωστή την απόφασή του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μέσω του Ζεσουάλδο Φερέιρα. «Είναι τιμή για μένα» δήλωσε ο Γάλλος φορ.
Αρχηγός ο Σισέ με εντολή Πατέρα
Το γεγονός ότι η έλευση του Φερέιρα θα έφερνε ριζικές αλλαγές στους νταμπλούχους Ελλάδος ήταν δεδομένο, αλλά ότι αυτές θα ξεκινούσαν από την πρώτη κιόλας μέρα λίγοι το περίμεναν. Ο Νικόλας Πατέρας θέλοντας να εκφράσει στον πρώτο σκόρερ των «πρασίνων» την εκτίμηση προς το πρόσωπό του, τον «έχρισε» αρχηγό της ομάδας. Ο Γάλλος από την πλευρά του μπήκε κατευθείαν στο πετσί του νέου του ρόλου και ήταν αυτός που καλωσόρισε τον νέο προπονητή.

«Ξέρουμε ότι είστε καλός προπονητής και ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να συνεχίσει να κερδίζει» του είπε ο Σισέ, ενώ αναφερόμενος στην επιλογή του προέδρου πρόσθεσε: «Είναι τιμή για μένα αυτή η απόφαση και με γεμίζει υπευθυνότητα».

Από την πλευρά του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είπε στους παίκτες: «Ήρθα στην ομάδα για να πετύχω, να πετύχουμε όλοι μαζί. Το πρώτο πράγμα που ζήτησα και έμαθα στα ελληνικά είναι η λέξη νίκη» θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να περάσει από την πρώτη στιγμή τη φιλοσοφία του στην ομάδα. Όσον αφορά την απόφαση του προέδρου τόνισε: «Δεν ζήτησα εγώ να γίνει αυτή η αλλαγή. Είναι εντολή του προέδρου και πρέπει να τη σεβαστούμε».

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς κόντρα στον Ηρακλή έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ελαφρύ τρέξιμο. Η κατάσταση του Σισέ, που είχε ένα χτύπημα στα πλευρά, δεν εμπνέει καμιά ανησυχία, αφού ο στράικερ του «τριφυλλιού» αναμένεται να προπονηθεί τη Δευτέρα κανονικά και να είναι φυσικά ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα. Κανονικά συμμετείχε στο ζέσταμα και σε μέρος του προγράμματος με την μπάλα ο Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά δεν αναμένεται να είναι καν στην αποστολή. Απών από το ματς της Τετάρτης θα είναι και ο τιμωρημένος Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...