ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Με ηγέτη τον Πέντερσεν

Με ηγέτη τον Πέντερσεν
Με δύο γκολ του Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν, από ένα σε κάθε ημίχρονο, η Μπλάκμπερν κατέβαλε την αντίσταση της Άστον Βίλα και επικράτησε με 2-0 στο Ίγουντ Παρκ. Ο αγώνας έγινε υπό την παρουσία της νέα διοίκησης του συλλόγου που πήρε το άφθονο χειροκρότημα.

Ο ηγέτης της Μπλάκμπερν στα τελευταία παιχνίδια, κράτησε τη στενή του επαφή με τα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με ένα εκπληκτικό φάουλ από πολύ πλάγια θέση ξεγέλασε τον Φρίντελ και άνοιξε το σκορ.

Οι «χωριάτες» προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που συνέχισαν να χάνουν τις ευκαιρίες και στο 66΄ευτήχησαν να προηγηθούν με δύο γκολ, όταν ο Πέντερσεν μετά από γέμισμα του Νίλσεν έκανε το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπλάκμπερν (Σαμ Άλαρνταϊς) (4-3-3): Ρόμπινσον - Σαλγκάδο, Νίλσεν, Σαμπά, Ζιβέ (46’ Σιμποντά) - Τζόουνς, Νταν, Πέντερσεν (72’ Γκουλόν) – Χόιλετ (64’ Μάμε Ντιούφ), Ντιούφ, Ρόμπερτς

Αστον Βίλα (Ζεράρ Ουγιέ) (4-3-3): Φρίντελ - Λουκ Γιανγκ, Νταν, Κλαρκ, Γουόρνοκ – Χογκ (81’ Χερντ), Μπάναν, Άιρλαντ (78’ Πιρές) - Ασλεϊ Γιανγκ, Ντάουνινγκ, Αγκμπονλαχόρ (78’ Ντελαφουένσο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...