ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Στο ρετιρέ με Ζιρού!

Στο ρετιρέ με Ζιρού!
Η κορυφή της Λιγκ 1 άλλαξε κάτοχο για δεύτερη φορά σήμερα, καθώς η Μονπελιέ με σκόρερ τον Ζιρού απέδρασε από τη Νίκαια, επικρατώντας της Νις με 1-0! Δύσκολη νίκη με το... αγαπημένο 1-0

Ο «νέος Ζινιάκ» χτύπησε και πάλι στο Σαμπιονά και με δικό του τέρμα στο 81' δικαίωσε τον προπονητή του, που τον πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, και έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του να ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια από την κορυφή της Λιγκ 1. Το παιχνίδι διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, όμως οι παίκτες και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσέφεραν ικανοποιητικό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του «Μουνισιπάλ».

Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη και υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, όμως μία κεφαλιά του Ζιρού ήταν αυτή που έκρινε την αναμέτρηση και οι «Μοντπελιερέ» βρέθηκαν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τον αυριανό αγώνα της Λιλ με τη Μονακό για να δουν αν θα αποκτήσουν συγκάτοικο...

H πρώτη φορά που άλλαξε χέρια η κορυφή


Η Ρεν ήταν το φαβορί πριν ξεκινήσει της αναμέτρησης με τη Μπρεστ και το επιβεβαίωσε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1. Οι «Ρενέ» βρίσκονται από σήμερα και πάλι στην κορυφή, έστω και προσωρινά καθώς αν η Λιλ κερδίσει αύριο την προσπερνά, με συγκάτοικο την Παρί. Με κινητήριο μοχλό και πάλι τον Λαρουά, η ομάδα του Αντονετί δείχνει φέτος ότι έχει την απαιτούμενη διάρκεια.

Οι Παριζιάνοι επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ της Καέν, επίσης πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα και τα όνειρα τίτλου στο κατάμεστο «Παρκ Ντε Πρενς» γίνονται όλο και περισσότερα. Με ενορχηστρωτή τον Νενέ και τους Οαρό και Ερντίνγκ εκτελεστές, η Παρί πήρε τη νίκη και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο Σαμπιονά.

Στο τέλος η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Τουλούζ, όμως δε μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Τελικά, μία εξαιρετική σέντρα του Αθπιλκουέτα στον Αγιού έλυσε το γόρδιο δεσμό για τους «Φωκαείς» στο 88’.
Επιστροφή στις νίκες για Νανσί και Σοσό, ισόπαλες Σεντ Ετιέν και Οσέρ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, με θετικό αποτέλεσμα έφυγε από το «Ζοφρουά Γκισάρ» η Οσέρ (1-1 με τη Σεντ Ετιέν) και συνέχισε την ανοδική της πορεία, η επιστροφή του Βαϊρουά στην ενδεκάδα της Νανσί συνοδεύτηκε από γκολ και νίκη της ομάδας επί της Βαλενσιέν, ενώ στις νίκες επέστρεψαν τα «Λιονταράκια» της Σοσό, καθώς κέρδισαν τη Λοριάν με 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...