ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Δίδυμο Κάρολ – Ρούνεϊ ενόψει

Δίδυμο Κάρολ – Ρούνεϊ ενόψει
Από τους Γουέιν Ρούνεϊ και Άντι Κάρολ θα απαρτίζεται το ιδανικό επιθετικό δίδυμο της εθνικής Αγγλίας σύμφωνα με τον Φάμπιο Καπέλο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πιστεύει ότι οι δύο φορ θα αλληλοσυμπληρώνονται άψογα, αρκεί βέβαια πρώτα να επανέλθει ο άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα παλιά του επίπεδα.

Αρχικά ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στα θετικά στοιχεία που προσδίδει στο παιχνίδι ο επιθετικός της Νιούκαστλ: «Ο Κάρολ είναι δυνατός στον αέρα, αλλά έχει γενικά και πολύ καλές κινήσεις. Όταν έχει την μπάλα στα πόδια του μπορεί να ανοίξει χώρους για τους συμπαίκτες του. Μπορεί επίσης να ντριμπλάρει και ψάχνει το γκολ. Όταν τον είδα να αγωνίζεται με τη Νιούκαστλ κόντρα στην Άρσεναλ με εντυπωσίασε και τώρα με την Εθνική έδειξε τα ίδια καλά στοιχεία».

Στη συνέχεια στάθηκε στην καταλυτική παρουσία του φορμαρισμένου Γουέιν Ρούνεϊ: «Όλοι ξέρουν πως όταν ο Ρούνεϊ είναι καλά και σε φόρμα, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Κάνει τη διαφορά. Δείτε και τη Γαλλία χωρίς τον Μπενζεμά. Είναι μία άλλη ομάδα. Κάποιοι παίκτες είναι πολύ σημαντικοί. Πρέπει όμως να φορμαριστεί πρώτα ο Ρούνεϊ. Όταν αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι πάντα στο 100%. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να πάρει παιχνίδια στα πόδια του με τη Γιουνάιτεντ».

«Θα κάνουν ένα καλό δίδυμο», κατέληξε ανυπόμονος να δει τη σκέψη του να υλοποιείται και εντός αγωνιστικών χώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...