ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ολυμπιακός-Πάοκ 3-0! *ΒΙΝΤΕΟ*

Καλώς τα παιδιά… 3-0!
Μιραλάς, Μιραλάς τραγουδάει ο Πειραιάς
Εδώ είναι Πειραιάς...


Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0
Ο Θρύλος ήταν μαγεία και διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 3-0 στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης", παραμένοντας μόνος πρώτος. Δυο γκολάρες από τον Κέβιν Μιραλάς και ένα ακόμη από τον Ντένις Ρόμενταλ.
Αυτός ο Βέλγος ήρθε για να τρελάνει το λιμάνι. Και δεν έχει σκοπό να σταματήσει. Με δύο γκολ ο Κέβιν Μιραλάς, πήρε και πάλι από το χέρι τον Ολυμπιακό, που νίκησε 3-0 τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» και επανήλθε στην κορυφή. Ο Ρόμενταλ το τρίτο γκολ των «ερυθρόλευκων».
Μιραλάς, Μιραλάς τραγουδάει ο Πειραιάς
Γεμάτο πάθος και ένταση το ντέρμπι, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ίβιτς. Μαγική ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Ηγετική εμφάνιση από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην άμυνα, που κάλυψε με τις καίριες επεμβάσεις του και τη δυναμική του παρουσία τα κενά στην άμυνα. Όχι μόνο δεν στοίχησε τελικά η «αλχημεία» με την χρησιμοποίηση του Μοϊσές σε ρόλο σέντερ μπακ για ένα ημίχρονο, αλλά έδειξε πως στις… δύσκολες στιγμές μπορεί να βοηθήσει και εκεί.
Καλώς τα παιδιά… 3-0! (Video)
Άξιζε κάτι καλύτερο ο ΠΑΟΚ στο α’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έφυγε για τα αποδυτήρια πίσω στο σκορ. Νέο πρόβλημα για τον «δικέφαλο» στα μετόπισθεν, αφού ο Μαλεζάς αποχώρησε τραυματίας και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση έχει υποστεί θλάση.
Man of the match: Για άλλη μία φορά την… δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω. Ο λόγος για τον Μιραλάς που και σκόραρε δύο φορές αλλά και ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα. Ο Βέλγος ήταν δικαίως ο MVP της αναμέτρησης.


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιραλάς...







3 σχόλια:

  1. stin arxi leei to ar8ro:παραμένοντας μόνος πρώτος.
    la8os,mazi me ton panathinaiko einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exei dikio o filos.na mhn ksexname oti o olympiakos exei ena hmixrono leigotero!sosth h paratirish!poly wraio arthro Giwrgo MPRABO!kai ekeino ts aek poly kalo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. efxaristw giwrgo :)
    file anwnume dikio exeis apla einai me ena match ligotero

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...