ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Κατοστάρισε ο Μέσι

Με το χατ τρικ που πέτυχε στο θρίαμβο με 8-0 επί της Αλμερία, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 101 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ απέχει πλέον μόλις επτά γκολ από τον Σαμουέλ Ετό, ο οποίος με 108 είναι τρίτος στη σχετική λίστα του συλλόγου. Αν ο «Λέο» συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, σύντομα θα νιώθουν... απειλή ο Λάζλο Κουμπάλα (131) και ο Σέζαρ Ροντρίγκες (195).
Κατοστάρισε ο Μέσι
Ο Μέσι σκόραρε για όγδοο συνεχές ματς. Το σερί του ξεκίνησε στη νίκη επί της Κοπεγχάγης στο «Καμπ Νου» (2) και συνεχίστηκε στα παιχνίδια με Σαραγόσα (2), Σεβίλλη (2), Κοπεγχάγη στο «Πάρκεν» (1), Χετάφε (1), Θέουτα (1) και Βιγιαρεάλ (2).

Ήδη φέτος μετρά 13 γκολ στο πρωτάθλημα και κυνηγά το περσινό του ρεκόρ με 34. Άλλωστε πέρυσι στην αντίστοιχη χρονική περίοδο, μετά από δώδεκα αγωνιστικές δηλαδή, είχε 7 γκολ ενώ φέτος μετρά ήδη 13. Συνολικά ο 23χρονος άσος έχει πετύχει φέτος 21 τέρματα σε 17 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την «Μπάρτσα», ενώ πέρυσι είχε σκοράρει 45 φορές σε 51 επίσημα ματς της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...