ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Τρομάζει και... Ραούλ ο Μέσι!


Καταιγιστική η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, επιβλητικός ο Λίονελ Μέσι, ο οποίος μόλις στα 23 του χρόνια κατάφερε να ξεπεράσει τα 100 γκολ στην Πριμέρα και να ακολουθήσει τα χνάρια του Ραούλ.
Τρία… τεμάχια φόρτωσε στην Αλμερία ο Λίονελ Μέσι (το έβδομο χατ τρικ της καριέρας του) έφτασε τα 101 γκολ στην Πριμέρα και πλέον είναι έτοιμος να σπάσει ό,τι άλλο ρεκόρ έχει μείνει όρθιο σε ομάδα και Λίγκα. Την προηγούμενη εβδομάδα με το γκολ κόντρα στη Βιγιαρεάλ έφτασε τα 98, χθες με την «τριπλέτα» ξεπέρασε τα 100 και πλέον μπροστά του στη Μπαρτσελόνα είναι οι Σέζαρ Ροντρίγκεζ με 195 τέρματα, Λάζλο Κουμπάλα με 131 γκολ και Σάμουελ Ετό με 108.

Το ρεκόρ των 100 τερμάτων κατάφερε να το σπάσει μόλις στα 23 του χρόνια και 149 ημέρες, και μόνο το παιδί-θαύμα του ισπανικού ποδοσφαίρου, ο Ραούλ, το πέτυχε νωρίτερα, αφού τα 100 γκολ τα ξεπέρασε στα 22 χρόνια και 293 ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί, πως φέτος έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις 22 γκολ σε 17 ματς με ένα απίστευτο μέσο όρο 1.29 τέρματα ανα παιχνίδι. Έτσι, είναι κοινό μυστικό πως ο νυν παίκτης της Σάλκε… ανησυχεί αρκετά για τα δικά του κατορθώματα, αφού ο Αργεντινός είναι «φαινόμενο». Θυμίζουμε, πως έχει σπάσει ήδη το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ (με 30 τέρματα), αφού ξεπέρασε και τον Ριβάλντο.

Ο Λίονελ Μέσι πάντως δεν σταματά μόνο εδώ, σκόραρε για 8ο διαδοχικό ματς και για 5ο στην Πριμέρα. Ποιον θέλει να ξεπεράσει; Ο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είχε σκοράρει σε 9 σερί ματς και όπως γίνεται αντιληπτό, το Clasico της επόμενης εβδομάδας αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Αργεντινό επιθετικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...