ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Τραυματίες οι Χολέμπας, Μοντεστό

Τραυματίες αποχώρησαν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι Χοσέ Χολέμπας και Φρανσουά Μονεστό του Ολυμπιακού, που θα εξεταστούν την Δευτέρα. Συμπλήρωσε κάρτες ο Α. Παπαδόπουλος. Δύο παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν με χτυπήματα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Χοσέ Χολέμπας, που έχει ένα χτύπημα στον αριστερό του δικέφαλο, πίσω από το γόνατο και τον Φρανσουά Μοντεστό, που δέχθηκε μία γονατιά στον δεξιό τετρακέφαλο. Αμφότεροι θα εξεταστούν την Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα 4 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Α. Παπαδόπουλος που θα λείψει από ένα από τα επόμενα ματς της ομάδας του. Στο μεταξύ την Δευτέρα ο Ιμπαγάσα αναμένεται να κάνει μέρος της προπόνησης και ο στόχος παραμένει ένας: να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ραούλ Μπράβο θα συνεχίσει το πρόγραμμά του και ο Τοροσίδης θα κάνει θεραπεία. Σχετικά με τον Μέλμπεργκ θα υπάρξει μία πιο σαφή εικόνα την Δευτέρα. Η προπόνηση θα γίνει το πρωί της Δευτέρας (10.30).
Συμπλήρωσε κάρτες ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
Τις τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος θα απουσιάσει σ’ ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Εργοτέλη, ΑΕΚ, Καβάλα και Ατρόμητο.
Μοίρασε συγχαρητήρια ο Κομινάκης
Ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κομινάκης, κατέβηκε μετά το πέρας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια και μοίρασε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Ο Σωκράτης Κομινάκης μιλώντας προς τους παίκτες του Ολυμπιακού τους μετέφερε τα συγχαρητήρια αλλά και την μεγάλη ικανοποίηση της διοίκησης της ομάδας για τη νίκη σε βάρος του ΠΑΟΚ. Άλλωστε ήταν ο ίδιος εκείνος που είχε ζητήσει να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ. Πλέον στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ περιμένουν νίκες σε βάρος του Εργοτέλη αλλά και της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...