ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

«Καθάρισε» το δίδυμο


«Καθάρισε» το δίδυμο
Tη συνδρομή των δύο χαρισματικών ποδοσφαιριστών που διαθέτει στην επιθετική της γραμμή χρειάστηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης για να νικήσει εκτός έδρας την Σοσιεδάδ. Με ένα γκολ του Φορλάν (72’) και δύο του Κουν Αγουέρο (79’, 82’) οι Μαδριλένοι έφτασαν στο 4-2, ανατρέποντας το τέρμα του Γιορέντε στο 12’. Ο Ρίβας μείωσε στο 86’ και ο Σιμάο στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 20 βαθμούς και έπιασαν τη Σεβίλλη μετά από 12 αγωνιστικές στην Ισπανία.

Δεν «μάσησε» η Μαγιόρκα και πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Σεβίλλης με σκορ 2-1. Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν στο 88’ με τον Φαμπιάνο το γκολ του Περέιρα στο 36’, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Αυτό το έκανε ακριβώς στο 90’ ο Ουεμπό, χαρίζοντας το τρίποντο που έφερε τους νησιώτες στην 6η θέση.

Χορταστικό θέμα και… «τριάρες» περιελάμβανε το μενού των υπόλοιπων κυριακάτικων αναμετρήσεων. Η Εσπανιόλ νίκησε 3-0 την Έρκουλες, ενώ με το ίδιο σκορ η Λα Κορούνια επικράτησε της Μάλαγα. Αντίθετα, η Λεβάντε… δέχτηκε και ένα γκολ, ξεπερνώντας με σκορ 3-1 την αντίσταση της Σανταντέρ.Το σερί έσπασε μόνο στο ματς Οσασούνα-Χιχόν, όπου οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στο φτωχό -πλην τίμιο- 1-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...