ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δασκαλάκης: Θα δώσουμε το 100% για 45'

Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, Σήφης Δασκαλάκης Τα πάντα για να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό κόντρα στον Ολυμπιακό υποστήριξε ο Σήφης Δασκαλάκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, πως θα δώσουν οι παίκτες του Εργοτέλη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναφέρθηκε επίσης στο 1-1 με κόντρα στον Ατρόμητο...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δασκαλάκης:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:
«Το σίγουρο είναι ότι δεν θα χρειαστούμε αλλαγές (γέλια). Θα δώσουμε το 100% για 45 λεπτά. Είναι περίεργο αυτό και δεν μου έχει ξανατύχει. Είναι λίγος ο χρόνος ίσως μπορέσουμε να κλέψουμε κάτι».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Το 1-1 είναι δίκαιο σκορ, αλλά αν κάποια ομάδα έπρεπε να πάρει τη νίκη, αυτή ήταν η δική μας. Ο Ατρόμητος μετά το 1-0 “έκατσε” και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Ίσως έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Για τη φάση στο τέλος του ματς και το δοκάρι του Μπούντιμιρ: «Ένιωσα ένα τρομερό σφίξιμο στην ευκαιρία του Μπούντιμιρ στο τέλος, κυρίως γιατί προήλθε από δικό μου βολέ και θα ήταν σαν δικό μου γκολ αν έμπαινε»

Για την προσωπική του απόδοση: «Προτιμώ να έχω μια σταθερή παρουσία και ας μην είμαι ο κορυφαίος πορτιέρο της αγωνιστικής. Ας είμαι σταθερός στο 7.5 και ας μπαίνει στους πολυτιμότερους κάποιος με 9».

Για την άνοδο των Ελλήνων πορτιέρο: «Ήταν μια καραμέλα ότι δεν υπάρχουν Έλληνες τερματοφύλακες, απλά δεν έπαιρναν ευκαιρίες. Στην Ελλάδα είμαστε δεν γίνεται να μην υπάρχουν Έλληνες τερματοφύλακες».

Για τους τερματοφύλακες στις “μεγάλες” ομάδες: «Είναι δύσκολη γενικά η θέση και πόσο μάλλον σε μια μεγάλη ομάδα, όπου η θέση του τερματοφύλακα είναι ένα mind game, ένα παιχνίδι μυαλού και όχι προπόνησης. Όταν λες στα αποδυτήρια πως είσαι κουρασμένος όλοι λένε μα πως αφού δεν έτρεχες, η πνευματική κόπωση όμως είναι πολύ μεγάλη».

Για τη θέση Εργοτέλη: «Είναι εντελώς συγκυριακή και πλασματική. Το τέλος του πρώτου γύρου θα μας βρει σε πολύ καλύτερη θέση».

Για τις απώλειες βαθμών εντός έδρας: «Δεν διαθέτουμε μια καυτή έδρα, αλλά στο Παγκρήτιο, εκτός του πρώτου αγώνα που χάσαμε από τυχερό γκολ του Αστέρα Τρίπολης, χάσαμε από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Στη συνέχεια έρχονται παιχνίδια στην έδρα μας, με Κέρκυρα και Πανσερραϊκό, όπου θα έχουμε ευκαιρίες να αποδείξουμε την αξία μας και να πάρουμε βαθμούς που χρειαζόμαστε»

Για την Εθνική Ελλάδος: «Δίνει κίνητρο η τακτική του Σάντος να παίρνει παίκτες από παντού. Είχα μια δικαιολογία πως δεν παίζουμε Ευρώπη, αλλά η κλήση του ξαδέρφου μου του Κωσταντόπουλου είναι το καλύτερο παράδειγμα για όλους».

Για τις αλλαγές προπονητών: «Είναι ρίσκο η αλλαγή προπονητή στα μέσα της χρονιάς. Είναι δίκοπο μαχαίρι, σε άλλους βγαίνει και σε άλλους όχι. Εμείς έχουμε την ησυχία μας με τον κόουτς, έχουμε πλάνο και βαδίζουμε πάνω σε αυτό, στηριζόμαστε σε Έλληνες παίκτες κυρίως και είναι καλό αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...