ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Έδειξε ενδεκάδα

Τη φιλοσοφία του από την αρχή θέλει να περάσει στον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής ζήτησε ταχύτητα και κατοχή μπάλας από τους παίκτες του, ενώ έδειξε και ενδεκάδα ενόψει Μπαρτσελόνα. Επανέρχεται στα χαφ ο Κατσουράνη, διατηρεί τη θέση του ο Τζόρβας. Ατομικό ο Λέτο.

Ένα πινακάκι με το σύστημα που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στους «μπλαουγκράνα» έβαλε στο γήπεδο ο τεχνικός των «πρασίνων» και παρόλο που δεν είχε ονόματα πάνω του, είπε ο ίδιος ποιους σκέφτεται να ξεκινήσει την Τετάρτη. Το σύστημα που επέλεξε ο Φερέιρα ήταν το 4-2-3-1, αφού σκοπός του δεν είναι να κλείσει τους νταμπλούχους Ελλάδος πίσω, αλλά να κόψει τον ρυθμό των Ισπανών και να τους πιέσει, ώστε να σπάσει το passing game τους.

Ο Τζόρβας αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του (από δεξιά προς τα αριστερά τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλο. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνης, οι οποίοι όχι μόνο μπορούν να κόψουν, αλλά και να δημιουργήσουν παιχνίδι, κρατώντας και μπάλα. Ο Σισέ θα είναι η επιθετική «αιχμή» της ομάδας, με τον Λουίς Γκαρσία λίγο πιο πίσω του. Στα αριστερά θα παίξει ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ στα δεξιά ο Μαρίνος, ο οποίος εκτός από ταχύτητα μπορεί να προσφέρει και αμυντικά.
Έδειξε ενδεκάδα
Έμφαση στην τακτική

Τους το είπε από την πρώτη μέρα και τους το έδειξε με το «καλημέρα». Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην πρώτη του ουσιαστικά προπόνηση στον Παναθηναϊκό, αφού την Κυριακή οι μισοί έκαναν αποθεραπεία, έδειξε ότι το κυρίαρχο στοιχείο της προπονητικής του είναι η τακτική.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα το πρόγραμμά τους στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας και στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός τους χώρισε σε δύο ομάδες, οι οποίες εκτελούσαν ασκήσεις με πάσες και κατοχής μπάλας “5-2” εναλλάξ.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στην τακτική.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο ακολούθησε για άλλη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...