ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ζιλμπέρτο υπέρ Γκοβού!

Ζιλμπέρτο υπέρ Γκοβού!
Αναλυτικά:

Δεν ξέρω τι έγινε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεχθήκαμε δύο γκολ απο δικά μας λάθη, αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα. Η ψυχολογία πολλές φορές παίζει μεγάλο ρόλο και το σημαντικό είναι οτι παλέψαμε. Το γεγονός οτι πήγαμε στο ημίχρονο με το σκορ να είναι 2-2 μας έκανε να πιστέψουμε οτι μπορούμε να πάρουμε τελικά τη νίκη.
Οι οπαδοί της ομάδας αντέδρασαν με το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού. Σας επηρέασε αυτό;
Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τους οπαδούς της ομάδας σου να αντιδρούν έτσι. Φυσικά ξέρουμε οτι δεν παίξαμε καλά, αλλά τους χρειαζόμασταν σε εκείνο το σημείο για να μας στηρίξουν. Όταν είμαστε στο γήπεδο πάντα μας νοιάζει να κερδίσουμε και να παίξουμε καλά για την ομάδα. Φυσικά και κάποιες στιγμές δεν παίζουμε καλά, αλλά τότε είναι που χρειαζόμαστε περισσότερο τη βοήθειά τους.

Ο νέος προπονητής τί νέα χαρακτηριστικά νομίζεις ότι θα φέρει στην ομάδα;

Πρέπει να περιμένουμε, να τον καλωσορίσουμε και να του ευχηθούμε καλή τύχη.

Όχι δεν το παίρνω έτσι. Πάντα καταλαβαίνω το κόσμο. Αυτό που μετράει για εμένα είναι τί κάνω στο γήπεδο. Δεν με νοιάζει τι λένε για το αν δεν παίζω καλά ή οτι δεν τρέχω. Αν είσαι στο γήπεδο ή θα παίξεις καλά ή όχι. Έχω πολλά χρόνια καριέρας και αυτό που με νοιάζει είναι να πάει καλά η ομάδα. Είμαι έτοιμος να θυσιαστώ για αυτή.
Υπάρχει κανένα νέο για το συμβόλαιό σου;
Όχι οι συζητήσεις έχουν σταματήσει. Εγώ έχω πει οτι θέλω να μείνω. Έχουμε όμως καιρό μπροστά μας. Δεν θέλω να τους γεμίσω πίεση. Ξέρουν τί θέλω.
Η γνώμη σου για τις εξελίξεις με τον Σίντνεϊ Γκοβού...
Δεν ξέρω τι έχει συμβεί με τον Σίντνεϊ. Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση. Όλοι πρέπει να είναι ψύχραιμοι. Δεν νομίζω οτι μία αρνητική εξέλιξη θα έκανε καλό στην ομάδα.

Έκανες ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχες πολλά τρεξίματα και πήγαινες συνεχώς πάνω κάτω. Αποτελεί απάντησή σε όσους λένε οτι είσαι αρκετά γερασμένος για να παίζεις σε υψηλό επίπεδο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...