ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Αφεντικό του Μπριζ η Σερκλ!

Αφεντικό του Μπριζ η Σερκλ!
Η Σερκλ επικράτησε της Κλαμπ στο ντέρμπι του Μπριζ με 1-0 και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό της πόλης! Οι δύο ομάδες της βελγικής πόλης αναμετρήθηκαν με γηπεδούχο την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, όμως αν κάποιος άξιζε να πετύχει το γκολ, αυτή ήταν η «μικρή» της πόλης, Σερκλ… Οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον αγώνα από το ξεκίνημα και στο 24’ έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού, όταν την προσπάθεια του Γκέρερτς απέκρουσαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

Από το 30’ και μετά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να είναι αυτοί που θα προηγηθούν. Αρχικά στο 31’ σε μία σπάνια φάση, όταν παρολίγο να δούμε γκολ από απευθείας εκτέλεσε πλάγιου (!), με τους αμυντικούς της Κλαμπ να διώχνουν πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια στο 41’. Σε καμία των περιπτώσεων η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα και το ημίχρονο έληξε με σκορ 0-0.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Βερμπίστ έπειτα από μακρινό σουτ του Κουεμάχα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τις ευκαιρίες με τον Ρεϊνάλντο στο 61’, ο οποίος… παραπάτησε και έχασε τη μπάλα πριν τη στείλει στα δίχτυα. Στο 77’, όμως, μετά την ασταθή απόκρουση του Στίνεν, ο Ντ’Εν πήρε το ριμπάουντ και με ωραίο τελείωμε άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε την Κλαμπ στους 24 βαθμούς και έδωσε την ευκαιρία στη συμπολίτισσά της να την ξεπεράσει, καθώς έφτασε τους 25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...