ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ελπίδες για Μέλμπεργκ με ΑΕΚ

Αρκετά ήταν σήμερα τα ευχάριστα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πληροφορήθηκε πως ο Όλοφ Μέλμπεργκ δεν έχει υποστεί οστική βλάβη και μπορεί να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ είδε τον Αριέλ Ιμπαγάσα να βγάζει μέρος του προγράμματος, δίχως να νιώσει ενοχλήσεις. Όλα καλά με Μοδέστο και Χολέμπας. Ελπίδες για Μέλμπεργκ με ΑΕΚ
Αυξημένες είναι οι πιθανότητες να προλάβει ο Όλοφ Μέλμπεργκ την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Ο Σουηδός υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων ήταν ενθαρρυντικά, καθώς το μόνο εύρημα ήταν μία περιοριστική αντίδραση στο σημείο που χτύπησε ο 33χρονος στο ματς με τον Πανιώνιο. Το πρωί ο παίκτης έκανε θεραπεία, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει και το απόγευμα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Αργεντινός μέσος, μετά από καιρό έβγαλε μέρος της προπόνησης δίχως να νιώσει ενοχλήσεις. Σε περίπτωση που καταφέρει να επανέλθει άμεσα στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς του ΟΑΚΑ.

Από 'κει και πέρα, οι Χοσέ Χολέμπας και Φρανσουά Μοδέστο, μπορεί να ακολούθησαν ατομικό, ωστόσο δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης (17:00) με τον Εργοτέλη.

Τέλος, θεραπεία έκαναν οι Ραούλ Μπράβο και Βασίλης Τοροσίδης, οι οποίοι δύσκολα θα προλάβουν να παίξουν κόντρα στους κιτρινόμαυρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...