ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μπερμπάτοφ και Κασάνο για αντι-Αμάουρι

Ο τραυματισμός του Αμάουρι που θα τον αφήσει τουλάχιστον δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, έχει αναγκάσει τους διοικούντες στη Γιουβέντους να ψάξουν άμεσα για αντικαταστάτη. Πρώτα ονόματα στη λίστα του Λουίτζι Ντελ Νέρι είναι οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Αντόνιο Κασάνο.
Μπερμπάτοφ και Κασάνο για αντι-Αμάουρι
Ο τεχνικός της Γιουβέντους βλέπει την ομάδα του να έχει αφήσει πίσω τρεις βαθμούς την περσινή πρωταθλήτρια Ίντερ και να βρίσκεται στους έξι βαθμούς από την κορυφή. Η απόκτηση φορ αποτελεί επιτακτική ανάγκη και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα θα γίνει επίσημη κίνηση για τους Μπερμπάτοφ και Κασάνο, ίσως και από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει δείξει για άλλη μια χρονιά ότι μπορεί να ηγηθεί της γραμμής κρούσης της ομάδας, αφού ακόμη και με τον Γουέιν Ρούνεϊ τραυματία, ο Βούλγαρος δεν βρισκόταν πάντα στη βασική ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων».

Από την άλλη ο φορ της Σαμπντόρια έχει έρθει σε ρήξη με τον πρόεδρο της ομάδας, με τον τελευταίο ουσιαστικά να τονίζει σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι ο παίκτης αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...