ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Συζήτησαν για Aντερσον με Μέντες

Ο Αντερσον σκόραρε στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπόκα Τζούνιορς Η περίπτωση του Βραζιλιάνου Aντερσον επανήρθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό με αφορμή την άφιξη στην Αθήνα του ατζέντη του ο οποίος είναι και ατζέντης του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη» ο Ζόρζε Μέντες στις διαπραγματεύσεις με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας για το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού, ρωτήθηκε και για τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το γεγονός ότι ο 22χρονος μέσος δεν υπολογίζεται από τον Aλεξ Φέργκιουσον (μόλις 3 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και συνολικά 6 σε όλες τις διοργανώσεις) διευκολύνει την προσπάθεια των «πράσινων» για να τον πάρουν δανεικό από τον προσεχή Ιανουάριο.
Ο Αντερσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Στο μεταξύ ο Φερέιρα άρχισε να «σφίγγει τα λουριά» από την πρώτη μέρα του στην Παιανία. Ο πρώτος παίκτης που το διαπίστωσε ήταν ο Ζαν Αλέν Μπουμπσόνγκ, ο οποίος «έφαγε κατσάδα» γιατί καθυστέρησε λίγα λεπτά να προσέλθει στην προπόνηση. Ο Γάλλος επικαλέστηκε μπέρδεμα με την ώρα, ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε ότι δεν θα ξανασυμβεί αλλά ο Φερέιρα βρήκε την ευκαιρία να περάσει το μήνυμα στους παίκτες.

«Πρέπει να είστε όλοι επαγγελματίες. Οι προπονήσεις θα είναι πρωινές. Θα αρχίζουν στις 10.30 και εσείς πρέπει να είστε εδώ από τις 9.30. Και όσοι δεν έχετε φάει πρωινό, μην έρχεστε εδώ και τρώτε μια ώρα πριν» τους είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...