ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δεν πάει πουθενά ο Σβαϊστάιγκερ…

Μια ποδοσφαιρική ζωή στην Μπάγερν την έχει περάσει, ηγέτης των Βαυαρών έχει γίνει, έχει κερδίσει τίτλους, είναι πλέον ο «μπροστάρης» της Εθνικής Γερμανίας αν και μόλις 26 χρονών.

Το ότι χρωστά την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου δεν χωράει αμφισβήτηση. Και οι πρωταθλητές Γερμανίας όμως του χρωστούν αφού έχει μείνει πιστός και αφοσιωμένος στρατιώτης της ομάδας. Τι κι αν το περασμένο καλοκαίρι ο Λουίς Φαν Γκάαλ έκανε λόγο για πώληση του παίκτη; Δεν πάει πουθενά ο Σβαϊστάιγκερ…

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε όμως έχει άλλη άποψη. Στο περιθώριο της αναχώρησης του γερμανικού συλλόγου για την Ιταλία όπου και θα αντιμετωπίσει την Ρόμα για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρόεδρος της Μπάγερν επισήμανε πως μετά τις επεκτάσεις συμβολαίων των Ριμπερί, Μίλερ, Λαμ και Μπαντστούμπερ είναι η σειρά του «Μπάστιαν» να υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του Γερμανού σούπερ σταρ λήγει το καλοκαίρι του 2012 και πολλές πρωτοκλασάτες ομάδες τον γλυκοκοιτάζουν αλλά ο Ρουμενίγκε υποστηρίζει πως «ο Σεμπάστιαν δεν έχει να πάει πουθενά. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε. Αν δεν επέλθει συμφωνία μεταξύ μας τότε θα φύγει μόνο ως ελεύθερος όταν τελειώσει το συμβόλαιο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...