ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

"Βολές" Μουρίνιο κατά Μπενίτεθ

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Μουρίνιο... Οι σχέσεις που έχουν οι δύο τους δεν είναι οι καλύτερες. Ο λόγος για το Ζοζέ Μουρίνιο και τον Ράφα Μπενίτεθ με τον δεύτερο να αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου στον πάγκο της Ίντερ, από τον οποίο αποχώρησε ο Πορτογάλος τεχνικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού πρώτα κατέκτησε το τρέμπλ με τον ιταλικό σύλλογο.

Βέβαια αυτά συνέβαιναν την προηγούμενη σεζόν, καθώς εφέτος οι «νερατζούρι» δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα, η οποία καταλαμβάνει την έβδομη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας διαφορά εννέα βαθμών από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Έτσι με αφορμή την βαθμολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πρωταθλήτρια Ιταλίας αλλά και το χθεσινό αποτέλεσμα στο καμπιονάτο, όπου η ομάδα του Μπενίτεθ ηττήθηκε 2-1 από την Κίεβο, ο τεχνικός της «βασίλισας» μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» βάζοντας έτσι «φωτιά» στη μεταξύ τους κόντρα που κρατάει απ’ όταν οι δυο τους ήταν προπονητές σε ομάδες της Αγγλίας.

«Τι, έχασε πάλι;» είπε αρχικά ο 50χρονος προπονητής και συνέχισε: «Αυτό είναι απίστευτο καθώς βρίσκεται ήδη εννέα βαθμούς πίσω. Φυσικά, όλα στην Ίντερ είναι διαφορετικά σε σχέση με την Αγγλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...