ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Όταν σοβαρεύτηκε, «καθάρισε»…

Όταν σοβαρεύτηκε, «καθάρισε»…
Έπρεπε να βρεθεί πίσω στο σκορ για να σοβαρευτεί η Λιόν κόντρα στη Λανς. Οι οκτώ φορές πρωταθλητές Γαλλίας επικράτησαν με 3-1 των «λανσουά» στο «Φελίξ Μπολάρ» στον αγώνα που ολοκλήρωσε τη 14η αγωνιστική του Championnat και βρέθηκαν ξανά στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League, «πιάνοντας» τις Μαρσέιγ, Μπρεστ και Μπορντό, με άπασες να βρίσκονται δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Αντίθετα, οι «κοκκινοκίτρινοι» της Βόρειας Γαλλίας παρέμειναν στην προτελευταία θέση και θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ακαλέ στο 24’. Όμως, στη συνέχεια οι παίκτες του Κλοντ Πιέλ έδειξαν τη σαφή ανωτερότητά τους και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, χάνοντας και άλλες ευκαιρίες. Σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν οι Γκομίς δις και Λισάντρο Λόπεζ.

ΛΑΝΣ: Ρούνιε, Οριέρ, Γιαχία, Τσελέ, Μπεντιμό, Ερμάκ, Κεϊτά (75' Εντουάρντο), Ακαλέ (78' Γιόζεφ Μονροσέ), Ρουντέ, Μπουκαρί, Μαουλιντά (85' Κονγκόμπια)

ΛΙΟΝ: Γιορίς, Ρεβεγιέρ, Ντιακατέ, Λόβρεν, Σισοκό, Τουλαλάν, Μακούν, Μπριάντ, Πιάνιτς (46' Γκουρκίφ), Ριέντ (46' Λισάντρο Λόπεζ), Γκομίς (90' Κάλστρομ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...