ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Σε καλό δρόμο το θέμα Μιραλάς

Δένει στο λιμάνι ο Μιραλάς Στην προσπάθειά του να "κάνει δικό του" τον Κέβιν Μιραλάς ο Ολυμπιακός θα έχει σύμμαχο τον ατζέντη του. Ο Ενροτό ο οποίος την Κυριακή βρέθηκε στο «Καραϊσκάκης», συναντήθηκε με τον β' αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σωκράτη Κομινάκη και πήρε καλά νέα.

Ο Κομινάκης τόνισε στον Ενροτό ότι τις επόμενες μέρες θα τον κληθεί ξανά στην Ελλάδα για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης του 23χρονου επιθετικού. Οι Πειραιώτες είναι σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση της Σεντ Ετιέν και προσπαθούν να μειώσουν την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή που είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ποντάρουν πολύ στη μεγάλη προκαταβολή που θα προσφέρουν στους Γάλλους για να πουν το «ναι».

Μόλις οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Ολυμπιακού με Σεντ Ετιέν, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί μέσα στο επόμενο 10ήμερο , η διοίκηση του Ολυμπιακού θα καλέσει τον Ενροτό για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή. Με τον Μιραλάς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού η επιθυμία του 23χρονου στράικερ είναι να παραμείνει στον Πειραιά, όπου λατρεύεται ως θεός.

"Καθαρό τραπέζι"
O ατζέντης του Κέβιν Μιραλάς επιβεβαίωσε την πολύ καλή συνεργασία που έχει με τον Ολυμπιακό στο θέμα της απόκτησης των δικαιωμάτων του Βέλγου στράικερ. "Όντως είχαμε μία συνάντηση, στην οποία προσπαθήσαμε να γνωριστούμε καλύτερα. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ξεκινήσαμε να χτίσουμε μία καλύτερη σχέση. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι έχουμε μία σταθερή θέση, ένα... καθαρό τραπέζι όπου μπορούμε να καθίσουμε και να συζητήσουμε για το μέλλον", τόνισε ο Kριστόφ Ανροτό στη εφημερίδα "Γαύρος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...