ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Προσγείωση με Ολυμπιακό!

«Δεν θα είναι εύκολο, καθώς παίζουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»
Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό (13/11, 7μ.μ., ΕΤ1) θα χρησιμέψει ως… προσγείωση, για τους παίκτες του Ίκαρου, έπειτα από τις δύο συνεχόμενες νίκες τους στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη. Πολύ θετικό, χαρακτήρισε ο τεχνικός του Ίκαρου, Άρης Λυκογιάννης, το γεγονός ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Ίκαρος έχει σημειώσει δύο πολύ μεγάλες νίκες απέναντι σε Πανιώνιο και Μαρούσι και ίσως τα μυαλά των παικτών του να έχουν πάρει λίγο αέρα, οπότε ο αγώνας με τους «ερυθρόλευκους» θα χρησιμέψει ως προσγείωση!


«Για την ομάδα μου είναι καλό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τώρα τον Ολυμπιακό. Κι αυτό διότι σε περίπτωση που τα μυαλά μας έχουν πάρει αέρα από τις νίκες επί του Πανιωνίου και του Αμαρουσίου, ο αντίπαλος μας θα μας προσγειώσει στη πραγματικότητα. Το ζητούμενο για μας σε αυτό το παιχνίδι είναι να προσγειωθούμε όσο το δυνατόν πιο ομαλά

Δεν θα είναι εύκολο, καθώς παίζουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο σε όλους τους τομείς. Σίγουρα είναι άσχημο που θα γίνει το παιχνίδι χωρίς θεατές, καθώς είναι κρίμα σε οποιοδήποτε ματς του πολύ ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Α1, να μην υπάρχει κόσμος.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι, καθώς ο Ολυμπιακός θα τιμωρήσει με εμφατικό τρόπο κάθε στιγμή αδυναμίας και χαλάρωσης μας».

Καράμπουλας: « Πολύτιμη εμπειρία!»

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας, από τη μεριά του τόνισε ότι θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί, ενώ από τον αυριανό αγώνα στο ΣΕΦ, μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν, αφού θα αντιμετωπίσουν μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης: «είναι δύσκολο να μιλήσεις για ένα τέτοιο παιχνίδι, με δεδομένο πως ο Ολυμπιακός είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης κι εμείς απλά προσπαθούμε να καθιερωθούμε στην Α1.

Αυτό που πρέπει και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου και να εφαρμόσουμε πιστά το αγωνιστικό του πλάνο.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο και να προβάλουμε αντίσταση, απέναντι σε έναν αντίπαλο κορυφαίου επιπέδου. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι μπορούμε να βγούμε «κερδισμένοι» από αυτόν τον αγώνα, καθώς είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα και η μονομαχία μας με τον περσινό φιναλίστ της Ευρωλίγκα, αποτελεί για μας μια πολύτιμη εμπειρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...