ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Αξέχαστος ο Μουρίνιο

Αξέχαστος ο Μουρίνιο
Έκκληση στους συμπαίκτες του έκανε ο Γουέσλι Σνάιντερ μέσω Twitter, που είναι της μόδας τελευταία, να ξεχάσουν τον Μουρίνιο και να συγκεντρωθούν στο να τα πάνε καλά με τον Μπενίτεθ.

Αξέχαστος είναι ο Μουρίνιο στους παίκτες της Ίντερ απ’ ό,τι φαίνεται, καθώς ο Σνάιντερ αναγκάστηκε να τους ζητήσει μέσω Twitter να συγκεντρωθούν στον αγώνα με τη Μίλαν και να αφήσουν ήσυχο τον πρώην προπονητή τους.

«Ο Μουρίνιο είναι στο παρελθόν. Πρέπει να σκεφτούμε το παρόν και όχι το παρελθόν. Θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα κούρασης και σύντομα θα είμαι στα καλύτερά μου. Η ξεκούραση με βοήθησε να χαλαρώσω και να σκεφτώ».

Στη συνέχεια μίλησε για τις… γιούχες των οπαδών αλλά και τον Μπενίτεθ: «Μπορεί να έχουμε προβλήματα, αλλά υπάρχει εξήγηση. Ερχόμαστε από μια καταπληκτική σεζόν που είναι δύσκολο να ξεχαστεί. Οι αληθινοί οπαδοί ποτέ δεν γιουχάρουν τους δικούς τους παίκτες, ειδικά όταν περνούν μια δύσκολη περίοδο. Δεν θέλω να χάσουμε στο ντέρμπι. Γίνομαι συνέχεια καλύτερος και θέλω βοήθεια από τους οπαδούς και τον Μπενίτεθ, που είναι εξαιρετικός προπονητής σαν τον Μουρίνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...