ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ξεχνάει Εφές, πάει Ρόδο με Νίκολας

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί με... φόρα στη Ρόδο
Η νίκη κι η εξαιρετική εμφάνιση επί της Εφές Πίλσεν ανήκουν στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, που θα βρεθεί αύριο στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει, παρουσία του Ντρου Νίκολας, τον Κολοσσό (5μ.μ., ΕΤ1) για την 4η αγωνιστική της Α1. Ο Αμερικανός γκαρντ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή κι αναμένεται να πραγματοποιήσει την επιστροφή του στη δράση έπειτα από την απουσία του με Περιστέρι και την τούρκικη ομάδα.

«Ζοτς»: «Αλλαγή... τσιπ εγκεφάλου»

Ο προπονητής των «πράσινων», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στο esake.gr, αναφέρθηκε στο πώς πρέπει να «δει» η ομάδα του την αυριανή αναμέτρηση: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα στο πρωτάθλημα. Είχαμε μπροστά μας μόνο 24 ώρες για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Πρέπει να αλλάξουμε το τσιπ στο μυαλό μας και να σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι. Η αναμέτρηση με την Έφες Πίλσεν ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να εστιάσουμε στη συνέχεια. Να είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι στον αγώνα με τον Κολοσσό και μόνο σε αυτόν και να προσπαθήσουμε για τη νίκη, για το θετικό αποτελέσμα».

Καλάθης: «Περίεργο πάντα με Πατ, αλλά χαίρομαι»

Ο Νικ Καλάθης, που είναι «ανεβασμένος» από τις εμφανίσεις του με το Περιστέρι και Εφές, δήλωσε χαρούμενος που θα βρεθεί γι' ακόμη μία φορά αντίπαλος με τον αδερφό του, Πατ: «Ο Κολοσσός είναι μια καλή ομάδα και το γεγονός ότι προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες την κάνει πιο επικίνδυνη. Κάναμε μια καλή εμφάνιση με την Εφές Πίλσεν που μας βοηθά πολύ στην ψυχολογία, αλλά ο αγώνας με τον Κολοσσό είναι μια διαφορετική υπόθεση. Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου κάθε νίκη μετράει και έχει σημασία. Θεωρώ ότι έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, όπως δύσκολος είναι για εμάς κάθε αγώνας. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά, ήθελα μια καλή εμφάνιση, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Μας δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία και έπρεπε να την αρπάξουμε. Υπάρχει όμως και συνέχεια... Όσο για το γεγονός ότι θα βρεθώ αντιμέτωπος για μία ακόμη φορά με τον αδελφό μου, τον Πατ... Το έχουμε ξαναζήσει. Είναι πάντα λίγο περίεργο, αλλά από την άλλη χαίρομαι που θα τον δω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...