ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

«Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

«Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ»
Για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τον… φονιά Δημήτρη Σαλπιγγίδη αλλά και τον Ντάριο Κρέσιτς μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας, Σλάβεν Μπίλιτς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας μίλησε στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά»:


«Η Βιγιαρεάλ μπορεί να ήταν φαβορί πριν ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις όμως στο γήπεδο η Ντιναμό και ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκαν το ίδιο δυνατοί. Μπορεί λοιπόν και ευχή μου είναι αυτή να περάσει στους «32» η ελληνική ομάδα και η ομάδα της πατρίδας μου. Αυτό βέβαια για να συμβεί θα χρειαστεί να πάρει κάτι από τον αγώνα στο «Μαδριγάλ» η Ντιναμό».


Για τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Φυσικά και γνωρίζω τον ΠΑΟΚ. Έχω δει τρεις αγώνες της ελληνικής ομάδας ζωντανά και άλλους σε φάσεις. Παρακολούθησα τις δύο αναμετρήσεις με τον Άγιαξ και τον αγώνα με την Ντιναμό. Ο αγώνας με την Ντιναμό στη Θεσσαλονίκης δεν ήταν θεαματικός αλλά ήταν όμορφος από πλευράς τακτικής. Οι δύο ομάδες έπαιξαν «κλειστά» και πρόσεχαν πολύ την άμυνά τους.

Ο ΠΑΟΚ τελικά, χάρη και στην πολύ καλή του έδρα κατάφερε να νικήσει. Είναι μία ομάδα δυνατή και το απέδειξε με τις ευρωπαϊκές του φετινές εμφανίσεις. Δυστυχώς ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορώ να δω διότι δεν έχουμε και πολλούς παίκτες στην Εθνική που να παίζουν στην Ελλάδα».

Για το ποιους παίκτες ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και φυσικά τον Βλάνταν Ίβιτς. Μάλιστα ο τελευταίος ήταν και αυτός που σκόραρε εναντίον της Ντιναμό. Γνωρίζω τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές χρόνια και είναι δύο πολύ καλοί και αξιόλογοι παίκτες.

Όμως σίγουρα ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Τον γνωρίζω πολύ καλά καθώς έχουμε την Εθνική Ελλάδας αντίπαλο στα προκριματικά του EURO 2012. Θεωρώ πως είναι ένας από τους πιο αξιόλογους επιθετικούς στην Ευρώπη. Και φυσικά αυτός που με ενδιαφέρει είναι ο Ντάριο Κρέσιτς».

Για την πιθανότητα να δώσει θέση διεθνή στον Ντάριο Κρέσιτς: «Παρακολουθούμε στενά την πορεία του Ντάριο και τις επιδόσεις του στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω τον Κρέσιτς καθώς τον είχα στην U21 της Κροατίας όταν ήμουν εκεί προπονητής. Είναι πολύ σημαντικό ότι πλέον παίζει σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ και μάλιστα παίρνει εμπειρία από μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Είμαι τη δεδομένη στιγμή πολύ ικανοποιημένος με τους τερματοφύλακες που διαθέτω στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά ο Ντάριο είναι ένας τερματοφύλακας με μέλλον και πολλές ικανότητες που αν συνεχίσει έτσι τότε θα βρεθεί σίγουρα στο κοντινό μέλλον στην εθνική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...