ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Out και ο Ρομάνο για τον Εργοτέλη

Out και ο Ρομάνο για τον Εργοτέλη
Συνεχίστηκε η ατυχία στον Εργοτέλη εν όψει Ολυμπιακού με τον Καραγεωργίου να χάνει και τον Ρομάνο! Ο Αργεντινός μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής αποτελώντας την πιο σημαντική απουσία εν όψει της αυριανής αναμέτρησης στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Και αναμφίβολα η απουσία του Ρομάνο είναι πολύ πιο σημαντική από αυτές των Τζούνιορ, Αλεξόπουλου που την φετινή περίοδο είναι μέσα - έξω λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών τους.

Στον αντίποδα, ο Γιαλούσης τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου όπως το ίδιο ισχύει και με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Όλοι οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Καραγεωργίου:

Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Μπερτόσα, Χρυσοφάκης, Σαρρής, Ολίσε, Ορφανός, Βίσιο, Ρουμπάκης, Χαντί, Σιάκκας Βερπακόφσκις, Φραγκουλάκης, Καρέλης, Λεάλ, Μπέτο και Μπούντιμιρ.

Δεν αλλάζει πλάνα ο Καραγεωργίου
Πάντως, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εργοτέλης, ο Νίκος Καραγεωργίου δεν προτίθεται να αλλάξει πλάνα και θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3.

Ο Δασκαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Γιαλούσης - αριστερά ο Ρουμπάκης με τους Χίμπλιγκερ - Σασιασβίλι να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελούν οι Σαρρής, Ολίσε και Φραγκουλάκης ενώ τέλος στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Λεάλ(δεξιά), Βερπακόφσκις(αριστερά) με τον Μπουντιμίρ στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...