ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Συνεχίζει στα... πιτς ο Λάμπαρντ!

Συνεχίζει στα... πιτς ο Λάμπαρντ!
Η επιστροφή του Λάμπαρντ στις υποχρεώσεις της Τσέλσι πήρε νέα παράταση καθώς ο διεθνής Άγγλος θα μείνει εκτός για τρεις ακόμα εβδομάδες!Τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε ο Φρανκ ήταν αυτό της 28ης Αυγούστου κόντρα στην Στόουκ καθώς τρεις μέρες μετά υποβλήθηκε σε επέμβαση κήλης και έμεινε εκτός για δυόμιση μήνες. Ο Αντσελότι ήλπιζε να τον έχει μαζί του για το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου, όμως τα νέα ήταν ξανά δυσάρεστα!

Ο δεύτερος αρχηγός της Τσέλσι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της Πέμπτης. Την Παρασκευή έγινε γνωστό πως θα μείνει εκτός για τρεις ακόμα εβδομάδες κάτι που σημαίνει ότι ο Αντσελότι μπορεί να τον υπολογίζει από τον Δεκέμβριο.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τις αναμετρήσεις με Σάντερλαντ (εντός), Μπέρμιγχαμ και Νιούκαστλ (εκτός), καθώς επίσης και το παιχνίδι με την Ζίλινα στο Λονδίνο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League. Από κει και πέρα, μένει να φανεί αν θα προλάβει τα ματς με την Έβεερτον στις 4 Δεκεμβρίου και με Μαρσέιγ στις 8 του ίδιου μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...