ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Εκτακτο Δ.Σ. με παρουσία Πατέρα!

Εκτακτο Δ.Σ. με παρουσία Πατέρα!
Τα τελευταία γεγονότα με την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν την σύγκλιση έκτακτου Δ.Σ. στην Σούπερ Λίγκα, το οποίο θα γίνει την Τρίτη με την παρουσία του Νίκου ΠατέραΙδιαίτερα «καυτό» αναμένεται να είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης, το οποίο συγκαλέστηκε έκτακτα μετά και τα τελευταία γεγονότα, αντί να γίνει σε ένα μήνα, όπως ήταν προγραμματισμένο. Το σίγουρο είναι ότι θα δώσει το «παρών» και ο Νίκος Πατέρας, για να ζητήσει ο ίδιος τα πρακτικά του τελευταίου Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, τα οποία ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει με εξώδικο!

Στην ανακοίνωση της η Σούπερ Λίγκα τονίζει ότι το αίτημα του Παναθηναϊκού αλλά και του εισαγγελέα, για την παράδοση του ηχητικού υλικού της τελευταίας συνεδρίασης, θα συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Σε συνέχεια ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 11.11.2010, η θέση της Super League παραμένει σταθερή σε όσα αποτυπώθηκαν κατά την ανακοίνωση του Συνεταιρισμού της ίδιας μέρας και ο Πρόεδρος αυτού θα συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. την Τρίτη 16.11 με αποκλειστικό θέμα τα αιτήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Αθλητικού Εισαγγελέα για παράδοση του ηχητικού υλικού της τελευταίας συνεδρίασης του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...