ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Τσίλντρες «Είναι... τρελοί οι οπαδοί»

«Είναι... τρελοί οι οπαδοί»

Ο Τζος Τσίλντρες επέστρεψε στο ΝΒΑ, μετά τη διετή θητεία του στην Ευρώπη, με τον πρώην «ερυθρόλευκο» φόργουορντ να δίνει συμβουλές στους συμπατριώτες του, αλλά να αναφέρεται και στα επεισόδια στο ΣΕΦ! Ο 27χρονος φόργουορντ των Σανς, Τζος Τσίλντρες, που μετρά φέτος στο ΝΒΑ 5.3 πόντους και 3.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, μίλησε -μεταξύ άλλων- στην καθημερινή εκπομπή του CNN «World Sport» για...

... το τι προτείνει σε όσους συμπατριώτες του θελήσουν να έρθουν το προσεχές καλοκαίρι στην Ευρώπη, σε ενδεχόμενο λοκ άουτ στο ΝΒΑ:

«Ηδη πολλοί με ρωτούν για την Ευρώπη σε περίπτωση που γίνει λοκ άουτ. Ως παίκτης δεν θα ήθελες να πας σε μια κατάσταση, στην οποία ομάδες δίνουν χρήματα ακόμη και με έξι μήνες καθυστέρηση. Πρέπει να ξέρεις αυτά τα μικρά πράγματα για να είσαι έτοιμος».

... τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στον περσινό τέταρτο τελικό της Α1:

«Ημουν τρομαγμένος. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καν και πήγαμε στα αποδυτήρια για 20 λεπτά. Μετά κάναμε προθέρμανση, αλλά γυρίσαμε πίσω γιατί υπήρχε καπνός.

Οι οπαδοί της ομάδας μου είναι τρελοί, πετούν πράγματα, αλλά είναι μέρος της κουλτούρας τους στην Ελλάδα να πετούν διάφορα γενικώς.

Αυτό το συνηθίζεις, αλλά τα πράγματα που πετούσαν σ' εκείνο το ματς ήταν επικίνδυνα όπως μάρμαρα και κεραμικά. Στο τέλος το γήπεδο εκκενώθηκε. Ηταν άσχημη εμπειρία».

... τις εντυπώσεις του από την διετή αγωνιστική παρουσία του στα ευρωπαϊκά παρκέ:

«Πέρασα δύο πολύ κουλ χρόνια σε μια ξένη χώρα. Είχα την ευκαιρία να γυρίσω όλη την Ευρώπη και να γνωρίσω διαφορετικούς, αλλά και εξαιρετικούς ανθρώπους. Αρκετοί απ' αυτούς ήταν συμπαίκτες μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...