ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μάχη... κορυφής!


Η δεύτερη Μπαρτσελόνα υποδέχεται το Σάββατο το βράδυ την τρίτη Βιγιαρεάλ, η οποία είναι αήττητη στις τρεις τελευταίες της επισκέψεις στο «Καμπ Νου»! Επικίνδυνη έξοδος για Ρεάλ που αντιμετωπίζει την Χιχόν.

Μπορεί όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Μπαρτσελόνα - πλην αυτό κόντρα στην Ρεάλ - να έχουν ακλόνητο φαβορί τους Καταλανούς, όμως η Βιγιαρεάλ είναι από τις ελάχιστες ομάδες που δεν φοβούνται το «Καμπ Νου». Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει να χάσει στην Βαρκελώνη από την σεζόν 2006-07, ενώ την τελευταία δεκαετία έφυγε από την έδρα της Μπαρτσελόνα δίχως ήττα έξι φορές!

Αυτή η προϊστορία, σε συνδυασμό με το ότι φέτος οι πρωταθλητές δυσκολεύονται στο γήπεδο τους (με εξαίρεση την αναμέτρηση με την Σεβίλλη) και με το ότι η Βιγιαρεάλ έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν, προϊδεάζουν για μία πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία κορυφής, ανάμεσα στην δεύτερη και στην τρίτη της βαθμολογίας.

Την Κυριακή, η Ρεάλ ταξιδεύει στο «Ελ Μολινόν» για την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Χιχόν, έχοντας σαν στόχο τους τρεις βαθμούς που θα την διατηρήσουν στην κορυφή.

Η προσεχής αντίπαλος του Άρη στο Γιουρόπα Λιγκ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, φιλοξενεί το Σάββατο την Οσασούνα θέλοντας να σπάσει το μικρό σερί των τριών αγωνιστικών δίχως νίκη.

Η τέταρτη της βαθμολογίας, Εσπανιόλ, δοκιμάζεται στο «Ελ Σαρδινέρο» κόντρα στην Σανταντέρ, ενώ η Βαλένθια ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγώνες υποδεχόμενη την Χετάφε. Τρεις ήττες στα ισάριθμα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια μετράει η Σεβίλλη, η οποία θα επιδιώξει το διπλό στην έδρα της ουραγού Σαραγόσα.


Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο (13/11)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλμερία
Ατλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα
Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ

Κυριακή (14/11)
Σαραγόσα-Σεβίλλη
Χέρκουλες-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Σανταντέρ-Εσπανιόλ
Μάλαγα-Λεβάντε
Μαγιόρκα-Λα Κορούνια
Σπόρτινγκ Χιχόν-Ρεάλ Μαδρίτης
Βαλένθια-Χετάφε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...