ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Με Σπαρκς για νίκη στη Θεσσαλονίκη!

Επισήμως στην ΑΕΚ ο Σπαρκς
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη η αποστολή της ΑΕΚ για την αυριανή (16:00, novasports 3) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, με τον Πάτρικ Σπαρκς στις τάξεις της...

Ο Μηνάς Γκέκος θα έχει στην διάθεσή του τον Αμερικανό γκαρντ που ήρθε το πρωί στην Αθήνα, πήγε για προπόνηση στο Ελληνικό και ακολούθησε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στη συμπρωτεύουσα.

«Αναμφισβήτητα, πρόκειται για έναν αντίπαλο, ο οποίος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και στα 40 λεπτά της αναμετρήσεως. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ταλέντο, διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ του, γι’ αυτό και επιβάλλεται να δώσουμε το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων προκειμένου να κατακτήσουμε τη νίκη», δήλωσε ο Μηνάς Γκέκος και κατέληξε: «Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα τραυματισμού με τον Μελς, ενώ σήμερα ήρθε στην Ελλάδα ο αντικαταστάτης του Σάνον, Πάτρικ Σπαρκς. Ευελπιστώ ότι θα παρουσιάσουμε τον ίδιο αγωνιστικό εαυτό μ’ αυτό των τελευταίων 30 λεπτών του αγώνα με τον Πανελλήνιο».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της «Ένωσης», Μάκης Νικολαΐδης σημείωσε: «Δίνουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία ισχυρή και έμπειρη ομάδα και πρέπει να "ματώσουμε" για να φύγουμε νικητές. Είμαστε αποφασισμένοι, όμως, να το πράξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...