ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Μπλάνκο: «Ευτυχισμένοι με Χιμένεθ»

Μπλάνκο: «Ευτυχισμένοι με Χιμένεθ»
Μέλι έσταξε το στόμα του Ίσμαελ Μπλάνκο για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ. Ο επιθετικός της Ένωσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova, ισχυρίστηκε ότι «τόσο σε εμένα, όσο και στους συμπαίκτες μου έχει φανεί η διαφορά. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι ως ποδοσφαιριστές, αλλά και ως ομάδα».

Ο Αργεντινός φορ μίλησε και για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, την καλή παράδοση που έχει να πετυχαίνει γκολ κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά και για την αγωνιστική του βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπλάνκο:

Για τα γκολ που έχει πετύχει κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Δε σκέφτομαι ότι επειδή παίζουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι πιο εύκολο να σκοράρω. Θέλω να πετυχαίνω γκολ και κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα. Μακάρι να συμβεί πάντως και στο αυριανό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να παραμείνουμε κοντά στους δύο πρώτους και να κάνουμε την πορεία που θέλουμε. Για μένα κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό»

Για την αγωνιστική βελτίωσή του:

«Μόνο όμως αν δουλεύω σκληρά μπορώ να πετυχαίνω γκολ και κατ' επέκταση τους στόχους μου. Εγώ συνεχίζω να δουλεύω. Αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Όταν έρχονται αγώνες, όπως αυτός με τον Πανθρακικό στον οποίο πέτυχα τρία γκολ, ξέρω ότι παίρνω δύναμη. Μόνο όμως αν συνεχίσω τη σκληρή δουλειά θα βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Για τον ΠΑΟΚ και την πολύ δυνατή του έδρα, την Τούμπα:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ισχυρή ομάδα με καλή φυσική κατάσταση. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια "σκληρή" έδρα. Μια ομάδα με τον κόσμο στο πλευρό της γίνεται ακόμα πιο δυνατή, γι' αυτό και πάντα είναι πιο δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Εμείς οφείλουμε να πάμε εκεί και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη για να μείνουμε κοντά στην κορυφή, αλλά και να απομακρυνθούμε απ' αυτούς που ακολουθούν. Ξέρουμε ότι αν χάσουμε, ο ΠΑΟΚ θα μας περάσει, γι' αυτό θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ και τον... αέρα της αλλαγής που έφερε στην ομάδα:

«Τόσο σε εμένα, όσο και στους συμπαίκτες μου έχει φανεί η διαφορά. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι ως ποδοσφαιριστές, αλλά και ως ομάδα. Δουλεύουμε με διαφορετικό τρόπο, αλλά το βασικό είναι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλο το τεχνικό τιμ έχει δώσει βάρος στις σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, αλλά και με τον προπονητή. Θέλουν να είμαστε ενωμένοι και να λειτουργούμε σαν ομάδα. Πιστεύω ότι έχει ήδη φανεί το αποτέλεσμα. Όλοι μας αισθανόμαστε πολύ καλύτερα και περισσότερο "ομάδα" απ' ότι πριν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...