ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!


Καλημέρα αδέρφια...
Σήμερα ξεκινάμε με το διπλό του ΠΑΣ Γιάννενα στην Καλιθέα. Ο ΠΑΣ έχει ανέβει στο τρένο που οδηγεί στην Super League και δεν λέει να κατέβει! Το μόνο φετινό του στραβοπάτημα ήταν το Χ εκτός έδρας με την Βέροια πράγμα που ελπίζουμε πως δεν θα ξαναεπαναλάβει. ΠΑΣ Γίαννενα λοιπόν!

Δεύτερο παιχνίδι θα τολμησώ να προτίνω κάτι δύσκολο. Κάτι που θα σας αρέσει σίγουρα η απόδοση! Δεύτερο σημείο λοιπόν για σημέρα προτίνω την Αϊντράχτ Φρανκφούρτης διπλό μέσα στην Βέρτνερ. Η Αϊντράχτ έχει στις τάξεις της το "πρώτο κανόνι" της Bundesliga,τον "Herr Fanis Gekas"! Από την άλλη η Βέρντερ δεν μας πείθει. Μέσα στο γήπεδό της μετρά δύο ήττες στα δύο τελευταία παιχνιδία.

Τρίτο σημείο για σήμερα η Τόττεναμ. Η Λονδρέζικη ομάδα μετά το μεσοβδόμαδο Χ κόντρα στην Σάντερλαντ θέλει την νίκη για να παραμέινει κοντά στις πρώτες τέσσερις θέσεις του πίνακα. Με παίκτες όπως ο Rafael Van Der Vaart, ο Gareth Bale, o Luca Modric αλλά και ο Roman Pavliuchenko, ο άσσος μοιάζει ως το μόνο πιθανό αποτέλεσμα!

Τελευταίο σημείο για να κλείσει η σημερινή μας τετράδα ειναι η ΑΕΚ. Το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ μας έχει δείξει πως είναι φτιαγμένο για τέτοια δύσκολα παιχνίδια. Ο Πάοκ απο την άλλη έχει βρει τον καλό του ευατό με τον Χάβο στον πάγκο όμως κάτι οι τεχνικές του Χιμένεθ, κάτι ο Djebbour και κάτι ο φορμαρισμένος Ismael Blanco μας παροτρύνουν να ρίξουμε την ΑΕΚ σε αυτές τις πολύ καλές αποδόσεις που της δίνονται!



Για αύριο έχουμε μια τρίαδα στα "υπόψιν"...
Ξεκινάμε με τον άσσο του Παλέρμο. Η ομάδα πετάει.Παραλίγο να πάρει το Χ μέσα στο "Σαν Σίρο" μεσοβδόμαδα αλλά δεν τα κατάφερε. Η Κατάνια από την άλλη είναι μία πολύ..μέτρια ομάδα για την Serie A. Άσσος για το Παλέρμο λοιπόν!

Δεύτερο σημείο για αύριο είναι η Ίντερ στο "Derby della Marodonnina" κόντρα στην Μίλαν. Η Ίντερ η οποία μπορεί να μην αποδίδει μέχρι στιγμής τέλεια αλλά έχοντας του Eto'o, Milito,Sneidjer φαντάζει το φαβορί. Στα "συν" ότι παίζει "σπίτι"της (βασικά με τον κόσμο της) και ότι από την Μίλαν απουσιάζουν οι Ιντσάγκι-Πάτο.

Τρίτο και τελευταίο αυριανό σημείο, είναι το Όβερ στο μάτσς της Χόφενχαϊμ με την Φράιμπουργκ.Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς καλύτεροι. Σκοράρουν σχεδόν σε κάθε ματς ενώ συνήθως δέχονται κι όλας! Από την άλλη η Φράιμπουργκ είναι μια αρκετά αξιόλογη ομάδα της Bundesliga η οποία βρίσκει εύκολα το δρόμο για τα δίχτυα στα εκτός έδρας ματς της. Το ίδιο ελπίζουμε πως θα κάνει και την Κυριακή

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ
128 ΚΑΛΙΘΕΑ-ΠΑΣ ΔΙΠΛΟ 1.85
141 ΒΕΡΝΤΕΡ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΔΙΠΛΟ 3.35
151 ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ ΑΣΣΟΣ 1.55
242 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ΔΙΠΛΟ 2.95

291 ΠΑΛΕΡΜΟ-ΚΑΤΑΝΙΑ ΑΣΣΟΣ 1.70
295 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ 1.45
334 ΙΝΤΕΡ-ΜΙΛΑΝ ΑΣΣΟΣ 2.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...