ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Επιβεβαιώνουν οι Ισπανοί για Μίτσου

Επιβεβαιώνουν οι Ισπανοί για Μίτσου
Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μίτσου και η επιβεβαίωση ήρθε και από την Ισπανία. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Ένωση είναι διατεθειμένη να τον αποκτήσει το καλοκαίρι όταν και μένει ελεύθερος από την Θέλτα. Δεν λέει όχι ο ίδιος. «Η Θέλτα έχει δρομολογήσει από το περασμένο καλοκαίρι την πώληση του Μίτσου, ώστε να εξασφαλίσει τα χρήματα που της έλειπαν για να ισορροπήσει τον προϋπολογισμό της τρέχουσας σεζόν, έναν χρόνο μετά την αποτυχία της πώλησης του στη Σπόρτινγκ Χιχόν (δεν έγινε εξαιτίας της άρνησης του ίδιου, καθώς δέχτηκε απειλητικά μηνύματα από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του Οβιέδο, οι οποίοι μισούν τη γειτονική Χιχόν). Τη στιγμή λοιπόν που στο 'Μπαλαΐδος' φαινόταν ότι είχαν χάσει κάθε ελπίδα να βγάλουν κάποια χρήματα από τον νεαρό μέσο από την Αστούριας, εμφανίστηκε η ΑΕΚ που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του» αναφέρει η Marca και συνεχίζει λέγοντας.

Το θέμα ενισχύεται ακόμα περισσότερο χάρη στην παρουσία του πρώην προπονητή της Σεβίλλης, Μανόλο Χιμένεθ, στον πάγκο της ελληνικής ομάδας. Το δύσκολο τόσο καιρό ήταν το ότι η διοίκηση της Θέλτα είχε κοστολογήσει με 1,5 εκατ. ευρώ τον Μίτσου και αυτό το ποσό το καλοκαίρι δεν ήταν διατεθειμένη να το δώσει καμία ομάδα από το ισπανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η τιμή του πλέον είναι διαπραγματεύσιμη σε πολύ μεγάλο βαθμό. Επίσης, ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Θέλτα, Πάκο Ερέρα. Βέβαια, αν και η ΑΕΚ τον θέλει πολύ και έχει αποφασίσει να κινηθεί για χάρη του στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα, ήδη έχει γνωστοποιήσει ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να... πετάξει χρήματα, φτάνοντας σε τέτοια ύψη.

Στα υπέρ του να καρποφορήσει η συμφωνία με την ΑΕΚ συγκαταλέγεται και η ύπαρξη του Χιμένεθ, ο οποίος όταν ήταν προπονητής στη Σεβίλλη, είχε ζητήσει τον παίκτη για τη δική του ομάδα. Εκτός των άλλων, ο Χιμένεθ αυτή την περίοδο αναζητά στην Ισπανία στόχους που μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ να πλησιάσει στην κορυφή. Φυσικά, δεν αποκλείεται και το σενάριο που θέλει την ΑΕΚ εφόσον δεν επιτευχθεί συμφωνία από τον χειμώνα, να περιμένει μισή ακόμα σεζόν, ώστε να μην ξοδέψει ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία της. Ωστόσο, η πρώτη επιλογή του Μίτσου είναι να παραμείνει στην Ισπανία και να μπορέσει να αγωνιστεί σε ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν. Φημολογείται ότι τον έχουν στα υπόψη τους Εσπανιόλ και Μάλαγα.

Χωρίς αμφιβολία όμως και η πιθανότητα να φύγει για την ΑΕΚ είναι αρκετά δελεαστική, καθώς εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει και μία σημαντική βελτίωση των απολαβών του (βασικός λόγος που δεν ανανεώνει με τη Θέλτα), αλλά και την αυξημένη πιθανότητα της συμμετοχής του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης, τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του και η σωματοδομή του είναι σίγουρο ότι θα καταστήσουν ιδιαίτερα εύκολη την προσαρμογή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο!».

«Καλή προοπτική η ΑΕΚ»

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μίλησε στην Εξέδρα και τόνισε: «Είναι σίγουρα προτεραιότητά μου να αγωνιστώ κάποτε στη μεγάλη κατηγορία και σε ένα σημαντικό ισπανικό σύλλογο, όμως αν φτάσει μια πρόταση από μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ με συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εννοείται πως είναι ένα θέμα που θα το εξετάσω σοβαρά γιατί αποτελεί μία πολύ καλή προοπτική για μένα και για την καριέρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...