ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Γαλλικά σενάρια με Εντέλ...

Γαλλικά σενάρια με Εντέλ...
Τον Απούλα Εντέλ έχει στο στόχαστρο του ο Ολυμπιακός σύμφωνα με γαλλικό ΜΜΕ, αφού ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν και οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του. Παιχνίδι με τον Απούλα Εντέλ και τον... Ολυμπιακό γίνεται σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας , αφού σύμφωνα με το Μέσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο στόχαστρο τους τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν που μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εντέλ είναι Καμερουνέζος με αρμενική υπηκοότητα, ενώ ο παλιός του μάνατζερ είχε καταγγείλει πως η πραγματική του ηλικία δεν είναι 24 ετών όπως παρουσιάζεται αλλά 29, καθώς επίσης και ότι το πραγματικό του όνομα είναι διαφορετικό.
Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχτεί, αφού οι γαλλικές αρχές διαπίστωσαν πως το διαβατήριο και τα λοιπά έγγραφα που προσκόμισε είναι αυθεντικά.

Στην Παρί πάντως, δεν έχει πείσει γενικά με τις εμφανίσεις του, αφού σε μερικά ματς ήταν ήρωας και σε κάποια άλλα, πρώτος... γκαφατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...