ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Στη Βρέμη με το… όπλο ο Γκέκας!

Στη Βρέμη με το… όπλο ο Γκέκας!
Με βαρύ πυροβολικό τον Φάνη Γκέκα, και άξιους συμπαραστάτες του, τον Γιάννη Αμανατίδη και το Γιώργο Τζαβέλλα η… ελληνική Άιντραχτ Φρανκφούρτης ταξίδεψε στη Βρέμη για να αντιμετωπίσει τη Βέρντερ με στόχο να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της Μπουντεσλίγκα.Για τον Φάνη Γκέκα ο προσωπικός στόχος δεν είναι άλλος από το να σκοράρει για ένα ακόμη παιχνίδι βοηθώντας την ομάδα της Φρανκφούρτης να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα. Ο 30χρονος επιθετικός έχει βάλει ήδη 11 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις και φιλοδοξεί να συνεχίσει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Μαζί του, άλλοι δύο Έλληνες, ο Γιάννης Αμανατίδης αλλά και ο αριστερός μπακ της Άιντραχτ, Γιώργος Τζαβέλλας, συνθέτουν μια ελληνική παροικία στη Φρανκφούρτη που μέχρι στιγμής τα πηγαίνει άριστα στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα της Φρανκφούρτης βρίσκεται στην 4η θέση, και σήμερα (16.30 ώρα Ελλάδας) κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης θα παλέψει για να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Εξάλλου, η έξοδος στο Champions League είναι εφικτός στόχος για την ομάδα των Ελλήνων παικτών που απολαμβάνουν την συνύπαρξή τους στον ίδιο σύλλογο και αυτό φαίνεται και εντός αγωνιστικού χώρου. Μένει να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει η ελληνική τριπλέτα στο άμεσο μέλλον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...