ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ούτε τώρα οι Νίνης, Λέτο και Μπουμσόνγκ

Εκτός αποστολής άφησε ο Νίκος Νιόπλιας τους τραυματίες Νίνη, Λέτο και Μπουμσόνγκ για το προσεχές ματς με την Λάρισα το Σάββατο. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε στην προπόνηση της Παρασκευής την αποστολή και εκτός από την «τριάδα» των τραυματισμένων, εκτός έμειναν επίσης οι Μαυρίας και Φερνάντες. Ο Σπυρόπουλος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και εντάχθηκε κανονικά στα πλάνα του προπονητή του. Ούτε τώρα οι Νίνης, Λέτο και Μπουμσόνγκ
Σε ό,τι αφορά την αρχική ενδεκάδα, το πιθανότερο σύστημα που θα επιλέξει ο Νιόπλιας θα είναι το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Τζόρβας. Δεξιά στην άμυνα αναμένεται να αγωνιστεί ο Βύντρα, αριστερά ο Σπυρόπουλος και στο κέντρο πιθανότατα οι Κατσουράνης και Καντέ.

Στον άξονα, ως αμυντικά χαφ, θα χρησιμοποιηθούν οι Ζιλμπέρτο και Σιμάο. Στην περίπτωση που αποφασίσει ο Νιόπλιας να μην ξεκινήσει τον διεθνή Βραζιλιάνο, προκειμένου να του δώσει ανάσες, τότε ίσως καταλήξει σε έναν εκ των Μαρίνο και Πλεσί. Η τριάδα πίσω από τον Σισέ, θα αποτελείται από τους Χριστοδουλόπουλο, Γκαρσία και Καραγκούνη.

Ατομικό για Λέτο, Νίνη και Μπουμσόνγκ

Όσον αφορά στον Γάλλο διεθνή, την Παρασκευή, κατάφερε να βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αλλά στο υπόλοιπο συνέχισε εκτελώντας ατομικό πρόγραμμα. Οι Νίνης και Λέτο συνέχισαν να γυμνάζονται πάνω στα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες των «πράσινων» έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας και στο τέλος έπαιξαν δίτερμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...