ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Τα φώτα στο Τορίνο

Τα φώτα στο Τορίνο
Η 12η αγωνιστική της Serie A ανοίγει το Σάββατο με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Ρόμα, ενώ νωρίτερα στη Φλωρεντία διεξάγεται το Φιορεντίνα-Τσεζένα. Γιουβέντους-Ρόμα
Η... απέχθεια της μιας ομάδας για την άλλη είναι δεδομένη, οπότε το πάθος θα κάνει και πάλι την εμφάνιση του. Πέρα από το γόητρο, πάντως, υπάρχει και τεράστιο ενδιαφέρον για βαθμολογικούς λόγους, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός και αμφότερες θέλουν τη νίκη για να μείνουν κοντά στην κορυφή. Η Γιουβέντους προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Μπρέσια και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, με τον Τζίτζι Ντελ Νέρι να έχει ξανά στη διάθεση του τους Αμάουρι, Μέλο και Τραορέ. Παραμένουν, όμως, εκτός οι Μπουφόν, Κράσιτς, Λεγκροτάλιε, Ρινάουντο, Γκριγκέρα, Ντε Τσέλιε, Μαρτίνεζ και Μάνιγκερ... Η Ρόμα, από την άλλη πλευρά, έχει βρει τον καλό της εαυτό, τρέχει ένα σερί νικών που την έχει ανεβάσει αρκετά στην κατάταξη και στοχεύει στη νίκη στο Τορίνο για να δείξει ότι είναι έτοιμη να παλέψει για το Scudetto. Το ευχάριστο για τον Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, με εξαίρεση τους Ταντέι και Ζουάν. Πρόσωπο του αγώνα ο Ακουιλάνι, που ως Γιουβεντίνος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του.

Φιορεντίνα-Τσεζένα
Η ήττα από τη Ρόμα πριν λίγες μέρες δεν επέτρεψε στη Φιορεντίνα να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και οι «βιόλα» θα προσπαθήσουν να το πετύχουν αυτό με μια νίκη στον αγώνα του Σαββάτου. Οι Τοσκανοί, που μετά την επιστροφή του Μούτου στη δράση έχουν βελτιωθεί αρκετά, είναι το φαβορί παρά τις απουσίες των Μοντολίβο, Φρέι, Γιόβετιτς, Ζανέτι και Μπούμπατσαρ. Οσο για την Τσεζένα, θα παραταχθεί στο «Αρτέμιο Φράνκι» με καλή ψυχολογία μετά το 1-0 επί της Λάτσιο και θα προσπαθήσει να αποσπάσει έστω την ισοπαλία.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο (13/11)
Φιορεντίνα-Τσεζένα
Γιουβέντους-Ρόμα
Κυριακή (14/11)
Λάτσιο-Νάπολι
Μπάρι-Πάρμα
Μπολόνια-Μπρέσια
Κάλιαρι-Τζένοα
Παλέρμο-Κατάνια
Σαμπντόρια-Κιέβο
Ουντινέζε-Λέτσε
Ιντερ-Μίλαν

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (11 αγωνιστικές)
1. Μίλαν 23
2. Λάτσιο 22
3. Νάπολι 21
4. Ίντερ 20
5. Γιουβέντους 19
6. Ρόμα 18
7. Σαμπντόρια 15
8. Κιέβο 15
9. Παλέρμο 14
10. Κατάνια 14
11. Τζένοα 14
12. Ουντινέζε 14
13. Φιορεντίνα 12
14. Λέτσε 12
15. Κάλιαρι 11
16. Πάρμα 11
17. Μπρέσια 11
18. Μπολόνια 11
19. Τσεζένα 11
20. Μπάρι 9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...