ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

«Λύγισε» ο Ολυμπιακός

«Λύγισε» ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα, γνωρίζοντας την ήττα με 10-8 από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, για τον 3ο όμιλο. Η πρεμιέρα των ερυθρολεύκων στην κορυφαία διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου σε επίπεδο συλλόγων δεν ήταν η ιδανική. Παρότι οι Καταλανοί δεν θεωρούνται από τα μεγαθήρια της Ευρώπης, η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να φύγει από τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου με ένα θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου έδειχναν να είχαν το «διπλό» στα χέρια τους για 24 λεπτά. Ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 6-4, ενώ η τρίτη περίοδος τους βρήκε να προηγούνται με βραχεία κεφαλή, 7-6. Όμως μέχρι τότε άντεξαν… Οι Ισπανοί με τέσσερα τέρματα στα τελευταία λεπτά -και τον Ολυμπιακό να «απαντά» μόλις σε ένα- έφτασαν στο τελικό 10-8 που τους επιτρέπει να ελπίζουν για την οκτάδα.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει από εδώ και στο εξής να υπερβάλλει εαυτόν προκειμένου να πετύχει το στόχο του. Τα δύο επόμενα ματς με Μλάντοστ και Παρτιζάν θα λάβουν χώρα στο κολυμβητήριο του Πειραιά και ίσως ο παράγοντας έδρας να λειτουργήσει θετικά στο να μπουν και πάλι οι Πρωταθλητές Ελλάδας στο «κόλπο» της πρόκρισης.

Τα οκτάλεπτα:
2-3, 2-3, 2-1, 4-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...