ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Σφαιρόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός έχει βρει ρυθμό"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος Τα δύο αδέλφια Καλάθη, ο Πατ και ο Νικ, θα βρεθούν αντίπαλοι το Σάββατο στο Βενετόκλειο στην αναμέτρηση Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου, Γιάννης Σφαιρόπουλος θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να μάθει πολλά απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο, πόσο μάλλον όταν οι "πράσινοι" έχουν δείξει να βρίσκουν ρυθμό και προέρχονται από μία μεγαλειώδη εμφάνιση απέναντι στην Εφες Πίλσεν.

"Όταν παίζεις ένα τέτοιο ματς, μόνο όφελος μπορείς να έχεις. Είναι ένας αγώνας με μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρονια, και μια καλή ευκαιρία για μας να κοντραριστούμε μ' ένα τόσο δυνατό αντίπαλο," δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού. "Ο Παναθηναικός δείχνει στους τελευταίους αγώνες, ότι έχει βρει πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Κι εμείς όμως έχουμε δουλέψει καλύτερα αυτήν την εβδομάδα, προσπαθήσαμε μέσα από δυνατές προπονήσεις να βελτιώσουμε ορισμένους τομείς στο παιχνίδι μας, και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να φανούμε ανταγωνιστικοί. Εύχομαι να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί στη δύσκολη αποστολή που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας," κατέληξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Χαρίσης εξήγησε: "Είναι παιχνίδι γιορτή για το νησί μας. Τέτοιου είδους ματς οφείλουμε να τα απολαμβάνουμε. Ο Παναθηναικός έχει αποδείξει την κορυφαία του ποιότητα εντός κι εκτός συνόρων. Εμείς έχουμε δύσκολο έργο και καλούμαστε να δώσουμε το 100% για να σταθούμε ανταγωνιστικοί απέναντί του. Έχουμε πολύ καλά στοιχεία και πιστεύω οτι με συγκέντρωση, μπορούμε να πετύχουμε μια καλή εμφάνιση. Ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο γιατί θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...