ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Στο πάνθεον των «χιλιάρηδων» ο κόουτς του Ντένβερ *BINTEO*

Στην τρίτη προσπάθειά του, ο τεχνικός των Ντένβερ Νάγκετς Τζορτζ Καρλ, μπορεί επιτέλους να πάρει μια βαθιά ανάσα ανακούφισης και να νιώσει την αίσθηση της ολοκλήρωσης, αφού κατόρθωσε να μπει στην ελίτ του ΝΒΑ, κερδίζοντας μια θέση στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στη γη.

Και αυτό γιατί έφτασε τις 1000 νίκες ως προπονητής με το 123-116 του Ντένβερ επί του Τορόντο. Έχοντας πρώτο σκόρερ τον Αλ Χάρινγκτον που πέτυχε 31 πόντους, οι Νάγκετς έκαναν δώρο στον τεχνικό τους τη 1000η νίκη στην καριέρα του.

Ο Καρλ ανήκει πια στο ίδιο κλαμπ με τους Ντον Νέλσον, Λένι Ουίλκενς, Πατ Ράιλι, Τζέρι Σλόαν, Φιλ Τζάκσον και Λάρι Μπράουν, καθώς έγινε ο έβδομος προπονητής στην ιστορία του αμερικανικού επαγγελματικού πρωταθλήματος που νίκησε σε τόσους αγώνες.

Ο Καρλ κατάφερε να νικήσει δύο φορές τον καρκίνο και η συγκίνηση ήταν έκδηλη, με τον Τσόνσι Μπίλαπς να δηλώνει: «Είναι κάτι απίστευτο. Έχει 1000 νίκες, έχει νικήσει τον καρκίνο δύο φορές. Αυτές νομίζω ήταν οι μεγαλύτερες νίκες του. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που να μπορούν να το πουν αυτό. Είναι ξεχωριστό, ένας ξεχωριστός άνθρωπος που κατάφερε να το ξεπεράσει και να παραμείνει ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία». Κορυφαίος για τους ηττημένους ήταν ο Λίνας Κλέιζα με 26 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις:

ΣΙΚΑΓΟ - Λ.Α. ΛΕΪΚΕΡΣ 88-84
Σημειώνοντας 29 πόντους, μαζί με το σουτ που έκρινε την αναμέτρηση 25΄΄ πριν το τέλος, ο Ντέρικ Ρόουζ βοήθησε πολύ τους Μπουλς να νικήσουν τους πρωταθλητές Λέικερς. Για τους Λιμνάνθρωπους ο Κόμπε Μπράιαντ σκόραρε 23 πόντους.

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ-ΜΑΪΑΜΙ 84-106
Με τον Ντουέιν Ουέιντ να σταματά στους 34 πόντους και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να προσθέτει άλλους 25, οι Χιτς δεν συνάντησαν το παραμικρό πρόβλημα στην έδρα του Γκόλντεν Στέιτ.

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 95-101
Με τον Αμάρε Στουντεμάιρ να σημειώνει για έβδομο συνεχή αγώνα πάνω από 30 πόντους (σκόραρε 36), οι Νικς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Ουάσιγκτον και αύξησαν το σερί τους στις οκτώ συνεχείς επιτυχίες, έχοντας κερδίσει συνολικά στα 12 από τα τελευταία 13 παιχνίδια τους.

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ-ΑΤΛΑΝΤΑ 108-92
Οι Ρίτσαρντ Τζέφερσον και Μανού Τζινόμπιλι σημείωσαν 18 πόντους έκαστος για την καλύτερη έως τώρα ομάδα του ΝΒΑ, στη νίκη των Σπερς (19-3) επί των Γερακιών της Ατλάντα, που αγνοεί τη νίκη στο Τέξας από το 1997!

ΦΟΙΝΙΞ-ΠΟΡΤΛΑΝΤ 94-101
Οι Μπλέιζερς φαίνεται ότι ανακάμπτουν μετά από μια μικρή περίοδο αρνητικών αποτελεσμάτων, καθώς με πρωταγωνιστές τους Μπράντον Ρόι (26 πόντοι) και Μάρκους Κάμπι (16 πόντοι, 18 ριμπάουντ) πέρασαν νικηφόρα από την Αριζόνα και το Φοίνιξ, σημειώντας την τέταρτη κατά σειρά νίκη τους.

ΓΙΟΥΤΑ-ΟΡΛΑΝΤΟ 117-105
Επιτυγχάνοντας την καλύτερη μέχρι επίδοσή του στην εφετινή περίοδο, ο Ντερόν Ουίλιαμς σκόραρε 32 πόντους και μαζί με τον Μάιλς (26 πόντοι) οδήγησαν τους Τζαζ (17-7) σε ακόμη μία επιτυχία, υποχρεώνοντας τους Μάγους του Ορλάντο στην τέταρτη συνεχή ήττα τους.

ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ-ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ 92-97
Ακόμη μια νίκη για τους Θάντερς, που είχαν τους Ράσελ Ουέστμπρουκ (29 πόντοι, 10 ασίστ) και Κέβιν Ντουράντ (25 πόντοι) σε μεγάλο βράδυ στην έδρα της Νέας Ορλεάνης. Από τους γηπεδούχους διακρίθηκε ιδιαιτέρως ο Ντέιβιντ Ουέστ, που σκόραρε 24 πόντους και έκανε ρεκόρ περιόδου μαζεύοντας 13 ριμπάουντ.

ΙΝΤΙΑΝΑ-ΣΑΡΛΟΤ 100-92
Με 18 πόντους του Ντάνι Γκρέιντζερ και 13 του Ρόι Χίμπερτ (κατέβασε και 14 ριμπάουντ), οι Πέισερς αύξησαν το σερί διαδοχικών ηττών των Χόρνετς σε έξι. Από την πλευρά των "χαμένων" ο μόνος που πάλεψε ήταν ο Τζέραλντ Ουάλας (26 πόντοι).

ΜΙΝΕΣΟΤΑ-ΝΤΙΤΡΟΪΤ 109-99
Δια... χειρών Κέβιν Λοβ (27 πόντοι, 18 ριμπάουντ), οι Τίμπεργουλβς νίκησαν στη Μινεσότα το Ντιτρόιτ, υποχρεώνοντας τους πάλαι ποτέ κραταιούς Πίστονς στην όγδοη συνεχή ήττα τους.

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ 97-91
Ο Άντριου Μπόγκατ κατέγραψε μια μεγαλειώδη εμφάνιση, σκοράροντας 24 πόντους, μαζεύοντας 22 ριμπάουντ και κάνοντας 5 μπλοκ, βοηθώντας τους Μπακς (9-13) να ξεπεράσουν στην κατάταξη τους Ρόκετς (8-14).

Πηγή In

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...