ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Έκπληξη με Ζαϊρί;

Έκπληξη με Ζαϊρί;
Την έκπληξη με την χρησιμοποίηση του Ζαουάντ Ζαϊρί σκέφτεται να κάνει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε. Είναι φανερό ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στα αρχικά του πλάνα τον Ζαουάντ Ζαϊρί και το πιθανότερο είναι ότι ο Μαροκινός θα κουνήσει... μαντήλι από τον Πειραιά, ίσως και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Πάντως, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ίσως δώσει μία τελευταία ευκαιρία στον Μαροκινό άσο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το απόγευμα της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βάσκος προπονητής δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη και να χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» αντί του Ντένις Ρόμενταλ ή του Γιάννη Φετφατζίδη (εξαρτάται ποιος θα παίξει που), αφού θέλει να δει το αγωνιστικό πρόσωπο του 29χρονου μεσοεπιθετικού πριν βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στις υπόλοιπες θέσεις, ο Βαλβέρδε δεν σκέφτεται να κάνει κάποια έκπλήξη και η αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών απέναντι στον Ατρόμητο θα απαρτίζεται από τους: Πάρντο, Χολέμπας, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Μοντεστό, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Φετφατζίδης (αριστερή πτέρυγα) και Μιραλάς.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...