ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ο άσος... από το μανίκι του Φερέιρα

Θα τραβήξει άσο από το μανίκι του ο Φερέιρα στην Τρίπολη. Ο Πορτογάλος τεχνικός ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν οριστικά θα βάλει τον Καρνέζη αντί του Τζόρβα ως βασικό πορτιέρο. Το παρασκήνιο των Γάλλων... και η έφεση για την τιμωρία του ΟΑΚΑ.
Ολες οι ενδείξεις από τις τελευταίες προπονήσεις συνηγορούν πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα δώσει φανέλα βασικού τερματοφύλακα, στον Ορέστη Καρνέζη, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός ακόμα σκέφτεται αν αυτό θα βοηθούσε στην συνέχεια τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Ο 64χρονος τεχνικός την Παρασκευή δοκίμασε σε ισάξιους χρόνους και τους τρεις τερματοφύλακες κάτω από τα δοκάρια, μή δίνοντας έτσι το στίγμα των προθέσεών του.Αυτό δεν αποκλείεται να το πράξει την τελευταία στιγμή, στην προπόνηση του Σαββάτου και πριν ανακοινώση την αποστολή για το ματς της Τρίπολης, μιας και ο τεχνικός των "πράσινων" φέρεται να μην έχει μιλήσει σε κανέναν από τους δύο ακόμα για τις σκέψεις του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ντεφορμάρισμα του Τζόρβα θα του στοιχήσει τελικά την θέση του και ο νεαρός άσος που συνήθως ήταν παρτενέρ του στην προθέρμανση θα είναι ο βασικός γκολκίπερ στο κρίσιμο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα.

Αίνιγμα και πάλι τα στηρίγματα "Σισέ"

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά πλάνα η αμυντική διάταξη δεν αναμένεται να έχει άλλες αλλαγές από το παιχνίδι της Κοπεγχάγης, εκτός αν προτιμηθεί να χρησιμοποιηθεί ο Σεϊταρίδης αντί του Βύντρα. Στις υπόλοιπες θέσεις οι Σπυρόπουλος, Καντέ και Μπουμσόπνγκ δείχνουν αμετακίνητοι.

Στη μεσαία γραμμή, ο Κατσουράνης που λόγω του προγράμματος αποφόρτισης δείχνει να έχει καλύτερη εικόνα και περισσότερη φρεσκάδα, θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα συνεπώς θα είναι ο παρτενέρ του Ζιλμπέρτο Σίλβα, που μοιάζει δύσκολο να μείνει εκτός πλάνων.

Μπροστά από τους δύο μέσους δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν οι Μαρίνος, Λέτο στα άκρα και Νίνης σε ρόλο επιτελικού μέσου με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει εκτός ενδεκάδας τον Χριστοδουλόπουλο για να πάρει "ανάσες".

Ο Λάζαρος ωστόσο όπως και οι Καραγκούνης και Λουίς Γκαρθία διεκδικούν την θέση πίσω από τον Σισέ ενώ και ο Γκοβού αποτελεί μια λύση στο μυαλό του Φερέιρα για το δεξί άκρο.

Εφεση οι "πράσινοι" για τιμωρία

Οπως αναμένονταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε έφεση για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής να τιμωρήσει την ομάδα με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για το ματς της 15ης αγωνιστικής, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν πριν την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Διευκρινήσεις για απουσία Γάλλων

Στο παρασκήνιο της έκτασης που πήρε το θέμα της κλήσης των Σισέ και Γκοβού στο φιλικό κατά της "φτώχειας" την ερχόμενη Τρίτη (14/12, 21:15) στο "Καραϊσκάκη", οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" έδωσαν διευκρινήσεις για τα όσα διαδραματίστηκαν -απαντώντας- ουσιαστικά σε όσους υποστήριαν πως οι δύο παίκτες δεν πάνε στο ματς με υπαιτιότητα της "πράσινης" διοίκησης.

Σύμφωνα, με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας ενώ για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές οι κλήσεις είχαν γίνει εδώ και περίπου δέκα μέρες για τους δφύο Γάλλους του Παναθηναϊκού έφτασαν την Παρασκευή και μάλιστα μετά από πιέσεις του συμπατριώτη τους Ζινεντίν Ζιντάν.

Παράλληλα, τόνιζαν πως η πρόσκληση δεν προέρχεται από τον Ολυμπιακό που δέχθηκε πιέσεις από τον Ζιντάν, αφού η αρχική απόφαση των Πειραιωτών ήταν να μην στείλουν πρόσκληση σε παίκτες του "τριφυλλιού".

Τέλος, την Παρασκευή ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε όλους τους ποοδοσφαιριστές στη διάθεσή του για πρώτη φορά ενώ για και πάλι για πρώτη φορά αποφάσισε να δώσει ρεπό την Δευτέρα.

Ετσι, θα ήθελε οι δύο Γάλλοι να μην χάσουν δύο προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα ειδικά τώρα που οπ 64χρονος τεχνικός θα μπορεί να κάνει τα πλάνα του με όλους τους ποδοσφαιριστές.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...