ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Δεν... ΠΑΣ είπε ο Μπάρκογλου, νίκες για Διαγόρα, Πιερικό

Ο Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Football League, αφού επικράτησε του ΠΑΣ με 1-0, με γκολ του Μπάρκογλου στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το ματς σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε διαφήμιση για το άθλημα, αφού και οι δύο ομάδες έδωσαν προτεραιότητα στις άμυνες τους, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πολλές φάσεις για γκολ.

Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Πόποβιτς εκτέλεσε κόρνερ για τους γηπεδούχους, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά και πέρασε άουτ. Στο 39' ο Πόποβιτς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο Σικαλιάς έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε και στο 53ο λεπτό, ο ΠΑΣ είχε την μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ, όταν μετά από υπέροχη μπαλιά του Μπακαγιόκο στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, ο Τζάνης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σικαλιά, όμως το πλασέ του αποκρούστηκε από τον τελευταίο.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουλόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Μπάρκογλου πετάχτηκε στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στον Λεβαδειακό.

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία ο Διαγόρας, επική ανατροπή για Πιερικό


Στα υπόλοιπα ματς, ο Διαγόρας συνέχισε την ξέφρενη φετινή του πορεία, επικρατώντας της Αναγέννησης Καρδίτσας με γκολ του Ταραχούλσκι στο 36ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 66' όταν ο Γεωργίου σημάδεψε το δοκάρι του Πίτκα.

Στην Κατερίνη, ο Πιερικός αν κι έμεινε πίσω στο σκορ στο 34', πέτυχε την απόλυτη ανατροπή σκοράροντας τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, επικρατώντας 3-1 του Θρασύβουλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Football League:

Σάββατο 11/12

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα: 1-0 (92' Mπάρκογλου)
Πιερικός - Θρασύβουλος: 3-1 (52' Γκουγκουλιάς, 73' Δήμου, 90' Κωνσταντινίδης - 34' Ζαχαρόπουλος)
Διαγόρας - Αναγέννηση Καρδίτσας: 1-0 (Tαραχούλσκι 36')
17:00 Εθνικός - ΟΦΗ

Κυριακή 12/12

15:00 Ηλιούπολη - Εθνικός Αστέρας
15:00 Τρίκαλα - Βέροια
15:00 Αγροτικός Αστέρας - Δόξα Δράμας
15:00 Παναιτωλικός - Πανθρακικός
15:00 Ιωνικός - Καλλιθέα

Πηγή In

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...