ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Προτιμά Ρεάλ ο Φίγκο

Προτιμά Ρεάλ ο ΦίγκοΣτο πλευρό του Ράφα Μπενίτεθ πρέπει να σταθούν όλοι στην Ίντερ σύμφωνα με τον Λουίς Φίγκο, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να βρει η ιταλική ομάδα στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η ομάδα του Μιλάνου βρίσκεται στο Αμπού Ντάμπι για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής των «νερατζούρι» σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον Ισπανό προπονητή να απομακρύνεται από τη θέση του αν η Ίντερ δεν καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο.

«Πρέπει να σταθούμε όλοι στο πλευρό του, όμως τώρα είναι καιρός να επικεντρωθούμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Συλλόγων, που είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος για μας», δήλωσε ο Φίγκο.

Όσο για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ για τη φάση των «16» πρόσθεσε: «Θα είναι μια δύσκολη κλήρωση για μας διότι θα διασταυρωθούμε με έναν σημαντικό σύλλογο από τη στιγμή που τερματίσαμε δεύτεροι στον όμιλό μας. Η κλήρωση θα μπορούσε να μας φέρει την Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης για παράδειγμα. Στην περίπτωση αυτή θα ήθελα τη Ρεάλ, καθώς θα ήταν για μένα σαν να επιστρέφω στην πατρίδα μου».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...