ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

«Είμαι ρεαλιστής, όχι μ...» είπε κατά λέξη ο Χιμένεθ για τις μεταγραφές

Ο Χιμένεθ αρχίζει να μαθαίνει και... ελληνικά
Για τα καλά στην ελληνική πραγματικότητα έχει μπει ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος χρησιμοποίησε μία από τις γνωστότερες ελληνικές λέξεις διεθνώς για να αναφερθεί στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο. «Θα είμαι ρεαλιστής και όχι... μαλ...ας.

Οι ποδοσφαιριστές που έχω δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια, δεν μπορούν να έρθουν ως μεταγραφή ούτε στην ΑΕΚ ούτε σε άλλες ομάδες εδώ. Μιλάω καθημερινά με πολλούς ποδοσφαιριστές που αν έρχονταν υπήρχε πιθανότητα να γίνουμε πρωταθλητές. Η πραγματικότητα όμως είναι μία και μόνο».

Ο ίδιος ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά και με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό:

«Έχουμε έρθει για να δουλέψουμε κι εγώ δέχθηκα να έρθω εδώ γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Κάποιους που ήθελα δεν μπορούμε να τους πάρουμε λόγω μπάτζετ. Αυτό που θα κάνω είναι αυτό που ξέρω καλύτερα. Να προσαρμοστώ στις όποιες συνθήκες και να δουλέψουμε. Να χτίσουμε μια ομάδα με ταυτότητα και νοοτροπία και τα αποτελέσματα θα έρθουν ανάλογα με τη δική μας απόδοση».

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στον Χουάν Κάλα της Σεβίλης τόνισε:«Ψάχνουμε να βρούμε παίκτη τύπου Κάλα και θα το κάνουμε δοκιμάζονται ποδοσφαιριστές. Αν αυτοί που δοκιμάσουμε δεν μας κάνουν, θα κοιτάξω τις ακαδημίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα προδώσω ποτέ τον κόσμο της ΑΕΚ και θα συνεχίσω να δουλεύω. Δεν είμαι μαλ..ας, είμαι ρεαλιστής».

Παράλληλα, ζήτησε από τους παίκτες του νέο σερί:
 «Απέναντι στον Ατρόμητο είχαμε σημαντική απώλεια. Παρόλα αυτά παίζοντας με δέκα παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά ευτυχώς δεν το χάσαμε. Πριν από αυτό ματς είχαμε κάνει καλό ματς με την Χάιντουκ σημειώνοντας και πολλά γκολ, ενώ είχαμε κερδίσει και τον Ολυμπιακό. Πλέον το χάσαμε αυτό το σερί και θα πρέπει να ξεκινήσουμε καινούργιο».

Ο Ισπανός τεχνικός υποσχέθηκε ακόμα ότι η ομάδα του θα σταματήσει να έχει δύο πρόσωπα: «Αν θέλουμε να χτίσουμε μία μεγάλη ομάδα δεν πρέπει να έχουμε δύο πρόσωπα. Θα πρέπει να είμαστε μια ομάδα, να έχουμε ένα πρόσωπο και να κερδίσουμε όλα τα ματς».

Τέλος, για την αναμέτρηση με τη Λάρισα τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι παγίδα. Και με διαφορά η Λάρισα δεν είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Είναι καλύτερη από ότι δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Να μην επαναπαυτούμε λοιπόν και σε καμία περίπτωση να μην σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης με Ζενίτ. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους εαυτούς μας και τον κόσμο της ΑΕΚ και να κοιτάμε μόνο αυτό το παιχνίδι».

Πηγή In

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...