ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Το παίρνει πάνω του για Αρσάβιν

Το παίρνει πάνω του για Αρσάβιν
Ο Αρσάβιν αντικαταστάθηκε την Τετάρτη, από τον Θίο Γουόλκοτ, και έχει απογοητεύσει αρκετούς από τους φιλάθλους των κανονιέρηδων με τις εμφανίσεις του. Όμως ο Βενγκέρ παίρνει την ευθύνη επάνω του.

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για την παρουσία του 29χρονου Ρώσου, καθώς ο Αλσατός θεωρεί ότι είναι αναπόφευκτο να δημιουργείται αυτή η εντύπωση από τη στιγμή που ο Αρσάβιν αγωνίζεται με τον τρόπο που του ζητάει ο ίδιος.

Με λίγα λόγια, ο Βενγκέρ δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από τον Αρσάβιν γιατί κάνει ακριβώς ότι του ζητάει, ενώ από την άλλη, αν αυτό δεν ευχαριστεί τον κόσμο η ευθύνη είναι δική του. «Αυτή είναι η δουλειά του Αρσάβιν. Κάνει αυτό ακριβώς που του ζητάω και το κάνει καλά. Η δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο είναι να περνάει όλες τις δύσκολες πάσες. Να παίρνει όλο το ρίσκο πάνω του. Να προκαλεί και να τρυπά την αντίπαλη άμυνα.

Ο κόσμος είναι ανυπόμονος, όμως αν κοιτάξει κανείς τους αριθμούς του Αρσάβιν θα δει ότι είναι ο καλύτερο πασέρ της Πρέμιερ και έχει τις περισσότερες ασιστ. Το παιχνίδι του είναι ριψοκίνδυνο, αλλά καταφέρνει και είναι πολύ αποτελεσματικός», τόνισε αρχικά ο Βενγκέρ στους Βρετανούς δημοσιογράφους και συνέχισε:

«Υπάρχουν φυσικά και κάποιες μέρες που το παιχνίδι δεν του βγαίνει, όμως δεν με ανησυχεί γιατί έχει μεγάλη ποιότητα, είναι πολύ ειλικρινής και αξιολογεί πολύ αντικειμενικά την προσωπική του απόδοση. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, πολύ απαιτητικός από τον εαυτό του, και τρέφω απέραντο σεβασμό γι αυτόν», κατέληξε ο Αλσατός.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...