ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη και... έφυγε για «τελικό»

Νίκη και... έφυγε για «τελικό»
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ηρακλή στην Τούμπα (19:30, NS1) με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της Σούπερ Λιγκ αλλά και θα του προσδώσει την ψυχολογία για τον «τελικό» του Ζάγκρεμπ με την Ντιναμό.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου επιστρέφει σε εντός έδρας ματς και υποδέχεται στο ντέρμπι τον συμπολίτη Ηρακλή. Η νίκη του ΠΑΟΚ στην Λάρισα ήταν... ζωτική για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και πλέον άπαντες εστιάζουν στο σημερινό ντέρμπι απεναντι στον «Γηραιό».

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει την προσοχή των παικτών του για το σημερινό παιχνίδι και δεν θέλει η σκέψη τους να είναι στον «τελικό» με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ.

Παίζει... τα πάντα

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά από σήμερα μία κούρσα σημαντικών παιχνίδιών μιας και μέσα σε δώδεκα μέρες... παίζει την παρουσία του στην Ευρώπη, στο Κύπελλο Ελλάδας αλλά και την διατήρηση της τρίτης θέσης στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Με Αθανασιάδη στην κορυφή

Στα της ενδεκάδας ο Χάβος σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με σύστημα «4-3-2-1».

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κώστας Χαλκιάς. Την τετράδα της άμυνας θα απαρτίζουν οι Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Σακελλαρίου. Στα χαφ θα είναι ο Μπαλάφας με τον Γκαρσία ενώ στις πτέρυγες θα βρίσκονται οι Βιειρίνια και Σαλπιγγίδης. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη θα είναι ο Γιώργος Φωτάκης.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...