ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Σπάει το ρεκόρ του


Αν κάποιος ψάξει να βρει τον MVP της εφετινής πορείας του Παναθηναϊκού δεν θα δυσκολευτεί και ιδιαίτερα. Δύο είναι οι υποψήφιοι... Ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον Γάλλο επιθετικό να απέχει χιλιόμετρα από τον συμπαίκτη του για πολλούς και διάφορους λόγους. Όπως για τη σταθερότητα στην απόδοσή του, τη συχνότητά του στο σκοράρισμα, αλλά και την ηγετική του παρουσία εντός και εκτός γηπέδων, που του έδωσαν και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και φυσικά του Τριφυλλιού στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής στην Τρίπολη ετοιμάζεται να ισοφαρίσει την προηγούμενη εν Ελλάδι επίδοσή του αναφορικά με τους συνεχόμενους αγώνες που έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Άλλωστε όλοι γνώριζαν από την πρώτη κιόλας ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα, πως αν πάρει μπρος ουδείς μπορεί να τον σταματήσει. Το έδειξε πέρυσι και το επιβεβαιώνει εφέτος...
Την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα κατάφερε να σκοράρει δύο φορές σε τρεις συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος. Η πρώτη ήταν στα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη (ΟΑΚΑ) και Ξάνθη (στα Πηγάδια), έχοντας απολογισμό έξι γκολ, ενώ η δεύτερη ήταν στους αγώνες με ΠΑΟΚ (Τούμπα), Πανιώνιος (Νέα Σμύρνη) και Λεβαδειακό (ΟΑΚΑ) έχοντας απολογισμό τέσσερα γκολ.
Την επίδοση αυτή την ξεπέρασε κόντρα στον Πανσερραϊκό το Σάββατο, όταν και βρήκε δίχτυα σε τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από αυτά με Λάρισα, Ηρακλή (ΟΑΚΑ) και Κέρκυρα (ΕΑΚ) έχοντας προσθέσει στο ενεργητικό του συνολικά 6 γκολ.
Πλέον, την Κυριακή στην Τρίπολη έχει βάλει ακόμη ένα στοίχημα με τον εαυτό του. Να τα κάνει πέντε τα παιχνίδια, να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να ξεπεράσει ακόμη μία δύσκολη έδρα και να φτάσει ένα βήμα (μπορεί και δύο, αλλά και τρία ανάλογα με τα γκολ που θα βάλει) πιο κοντά στην επίτευξη των 30 γκολ εφέτος.
Πηγή leoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...